MENÜ

Gaziantepspor seri peşinde

Gaziantepspor Asbaşkanı Bülent Konca, hedeflerinin seri galibiyetlerle fikstürde üst sıralarda yer almak olduğunu söyledi.

Gaziantepspor seri peşinde

Konca, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Spor Toto Süper Ligi’nin 6. haftasında sahalarında oynadıkları Kardemir Karabükspor galibiyetinin kendilerine moral verdiğini belirtti.

Kardemir Karabükspor karşılaşmasının geride kaldığını ifade eden Konca, "Gaziantepspor yönünü yukarıya çevirdi. Bundan sonraki hedefimiz seri galibiyetlerle fikstürde üst sıralarda yer almak" dedi.

Ligin zirvesindeki Beşiktaş’la aralarında 6 puan olduğunu anımsatan Konca, daha fazla çalışıp bu açığı kapatmak istediklerini ifade etti. Taraftarların takıma sahip çıkmasını isteyen Konca, şöyle devam etti:

"Onları her maçta yanımızda görmek istiyoruz. Kulübü sahipsiz bırakmasınlar. Bu takım sahip çıkılmayı hak ediyor. Takım yavaş yavaş keyif veren maçlar çıkarmaya başladı. Takımın manevi desteğe ihtiyacı var. Bu nedenle taraftarların her maçta tribünde olması gerekiyor. Bu arada yağmur, çamur demeden bütün maçlarda yanımızda olan Gençlik27 taraftar grubuna teşekkür ediyorum."

Konca, Passolig sisteminden maç günü bilet almanın zor olduğunu belirterek, futbolseverlerin biletlerini en az maçtan 3 ila 4 gün önce almasını tavsiye etti.

Hafta sonu deplasmanda oynayacakları Trabzonspor maçına da değinen Konca, bütün maçlara 3 puan almak için çıktıklarını, Trabzonspor maçının da bunlardan biri olduğunu kaydetti.

Haberin Devamı
YORUM YAZ