MENÜ

Fenerbahçeli Bruno Alves'e 50 bin Dolar ceza!

Galatasaray derbisinde kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bırakan ve maçın seyrini değiştiren Bruno Alves için Fenerbahçe Yönetimi'nin 50 Bin dolar ceza keseceği öğrenildi.

Fenerbahçeli Bruno Alves'e 50 bin Dolar ceza!

Derbinin ilk yarısında daha etkili görünen ve oyuna daha hakim bir futbol sergileyen Fenerbahçe, 53. dakikada gelen kırmızı kart sonucu savunmaya çekilmek zorunda kaldı. Yorulan takım maçın son bölümünde Sneijder'in 2 enfes golüne engel olamadı. Fenerbahçe Teknik Heyeti ve Yönetimi, buna sebep olan Alves için cezayı kesti.

Normal şartlarda gereksiz kırmızı kart gören futbolcuya 25 bin dolar ceza tarifesi belirleyen ve bunu sezon başında futbolculara ileten Sarı-Lacivertli idarecilerin, derbinin kaybedilmesinde sorumlu tuttukları kişilerin başında gelen Alves'e en üst sınırdan ceza verme kararı aldı ve rakamı 2'ye katlayarak 50 bin dolar fatura kestiği öğrenildi.

Yönetim ile bir kes daha görüşecek olan teknik heyet cezada artırıma gitmek ister 50 bin doların yanı sıra ekstra bir fatura çıkarabilir.

Stoper krizine çözüm yine Mehmet Topal olacak

Fenerbahçe'de Gençlerbirliği maçı öncesi yeni bir stoper krizi yaşanıyor. Galatasaray maçında kırmızı kart gören Bruno Alves de Ankara ekibi ile oynanacak mücadelede takımını zor durumda bırakacak. Bekir'in 2 maçlık cezasından 1 maç cezası daha bulunduğu için O da Gençlerbirliği maçında yok.

Geriye, orjinal stoper olarak 1.5 yıldır resmi maç oynamayan Serdar Kesimal kalıyor. Ancak gerçek mevkilerinde oynamayan Kadlec ve Mehmet Topal yine görev başına geçecek. İsmail Kartal'ın maç eksiği bulunan Serdar'ı yedek bekleteceği, defansın göbeğini Bruno Alves dirbide kart gördükten sonra yaptığı gibi M.Topal-Kadlec ikilisine teslim edeceğine kesin gözüyle bakılıyor. Milli takımda da stoper oynayan Mehmet Topal'dan boşalan ön libero mevkiinde Meireles ve Emre görev yapacak.

Uğur DEMİRKIRDI, İstanbul-DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ