MENÜ

Dünya Bayanlar 3 Bant Bilardo Şampiyonası Final Etabı Sinop'ta

Dünyanın en iyi 16 Bayan Bilardocusu Dünya Şampiyonu olmak için Sinop'ta yarışıyor.

Dünya Bayanlar 3 Bant Bilardo Şampiyonası Final Etabı Sinop'ta

Ülkelerinde ve kıtalarında şampiyon olan bayan bilardo sporcuları 24-26 Ekim 2014 tarihleri arasında Dünya Şampiyona'sında mücadele etmek için ıstakaları ile birlikte Sinop'ta buluşuyor. Dünya Bilardo Şampiyonları Japonya'lı Natsumi HIGASHIUCHI ve Hollanda'lı Therese KLOMPENHOUWER ile birlikte 9 ülkeden toplam 16 Sporcu'nun katılacağı şampiyonada ülkemizi Gülşen Değener, Müjde Karakaşlı, Ayşegül Fendi ve Arzu Gök temsil edecek.

Sinop Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleşecek olan şampiyonada müsabakalar 24 Ekim Cuma günü başlayacak. 26 Ekim Pazar günü oynanacak final maçı sonunda ise "2014 Dünya Bayanlar Bilardo Şampiyonu" belirlenmiş olacak.

Türkiye Bilardo Federasyonu Başkanı Ersan Ercan, bu yıl ülkemizde gerçekleşecek olan Dünya Şampiyonası'nın hem Türk sporu hem de ülkemizin tanıtımı açısından önem taşıdığını belirterek, bu büyük organizasyona ev sahipliği yapacak Sinop'ta hazırlıkların hızla ilerlediğini kaydetti.

Türkiye'yi temsil ederek Şampiyona'da yer alacak sporcularımız ise güçlü ıstakalarıyla oldukça iddialı. Turnuva'ya Türkiye 4, Japonya 3, Hollanda 2, Danimarka 2, Belçika 1, Avusturya 1, İspanya 1, Fransa 1, Kuzey Kore 1 sporcu ile katılıyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ