MENÜ

Bursaspor'dan bir ilk!

Spor Toto Süper Lig'de bu sezon ilk 5 haftada 2 galibiyetini de deplasmanda elde eden Bursaspor, ilk iç saha puanını Eskişehirspor ile 2-2 berabere kalarak aldı.

Bursaspor'dan bir ilk!

Sezonun birinci haftasında Galatasaray’ı konuk eden yeşil-beyazlı takım, futbol anlamında taraftarlarını memnun etse de rakibinin tecrübeli ayaklarına "dur" diyemedi ve sahadan 2-0 yenik ayrıldı. Bursaspor, ligin ikinci haftasında ise başkentte Gençlerbirliği’ne konuk oldu. Ankara temsilcisi karşısında iyi bir oyun çıkaran "Yeşil Timsah", 2-1’lik skorla ilk galibiyetini aldı.

Yeşil-beyazlılar, Beşiktaş ile taraftarları önünde karşılaştı. Bursaspor, bu maçı da 1-0 kaybederek hayal kırıklığı yarattı.

Ligin 4. haftasında Çaykur Rizespor’a konuk olan yeşil-beyazlılar, 1-0’lık skorla maçı kazandı ve ikinci galibiyetini de deplasmanda almış oldu.

Bir sonraki hafta Mersin İdmanyurdu’na konuk olan Bursaspor, bu deplasmanda ise umduğunu bulamadı ve 2-1’lik yenilgiyle bu kez hanesine puan yazdıramadı.

Ligde ilk 5 haftada evinde galip gelemeyen hatta rakip fileleri dahi havalandıramayan "Yeşil Timsah", puan ve gol atma anlamında bir anlamda şeytanın bacağını kırdı. Maça iyi başlayan Bursaspor, 2-0 öne geçmesine rağmen bu skoru koruyamadı ve 90 dakika 2-2 sona erdi. Bu skora rağmen yeşil-beyazlı takım, evindeki ilk puanını almış ve ilk gollerini atmış oldu.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ