MENÜ

Bruno Alves'den kırmızı kart açıklaması

Galatasaray derbisinde takımını 10 kişi bırakarak mağlubiyette pay sahibi oyuncuların başında gösterilen Bruno Alves, gördüğü kartla ilgili hocası İsmail Kartal'dan özür diledi.

Bruno Alves'den kırmızı kart açıklaması

Galatasaray derbisinde, Blerim Dzemaili'ye yaptığı sert faulle kırmızı kart gören ve takımını 10 kişi bırakan Portekizli defans oyuncusu Bruno Alves, yaptığı faulden dolayı hocası İsmail Kartal'dan özür diledi.

Mağlubiyetin başsorumlusu olarak gösterilen ve başkan yönetim ve taraftardan tepki alan Alves hocası İsmail Kartal'a konuyla ilgili “O pozisyonda kasıtlı olarak vurmadım. Kötü niyetim yoktu. Nasıl öyle bir şey yaptım hala anlayamıyorum” diyerek pişman olduğunu söyledi.

Bruno Alves 2013-2014 sezonu başında da oynanan Süper Kupa karşılaşmasında maç 0-0 berabere devam ederken, orta alanda Felipe Melo'ya sert bir faul yapmış ve hakem Bülent Yıldırım tarafından ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışına gönderilmişti. Fenerbahçe 90 dakikası 0-0 biten karşılaşmayı zuatma dakikalarında Didier Drogba'nın kafa golüyle 1-0 kaybetmişti.

Haberin Devamı
YORUM YAZ