MENÜ

"Bravo beyler"

Vahid Halilhodzic, gelen zaferin ardından futbolcuları için, "Bravo çocuklar böyle devam edin" derken, taraftarlara ise sitem etti. Vahid hoca, "Onları anlayabiliyorum. Fakat stattaki seyirci ortalaması gerçekten kötüydü" ifadelerini kullandı.

"Bravo beyler"

Vahid Halilhodzic, Avrupa'nın dev takımlarından gelen tekliflere rağmen Trabzonspor'u seçmişti. Halilhodzic, ligin ilk haftasında başta yerel medya olmak üzere birçok medya kuruluşu tarafından yoğun eleştirilere maruz kaldı. Sürekli, zamanla daha iyi olacaklarını vurgulayan Bosnalı hoca, güzel futbolun sinyallerini dün ilk kez verdi. Diğer maçlara oranla, göze hoş gelen bir performans ortaya koyan Bordo-Mavililer'de Halilhodzic, "Gülme zamanı gelmişti. Çok zor bir dönemden geçtik ve halen bitmiş değil. Birer birer tebrik ediyorum oyuncularımı. Herkes soyunma odasında neşeye kavuştu. Kazanmak önemli çünkü güven meselesi var" dedi.

'Penaltı kararı hakemin konusu'
Vederson'un gördüğü kırmızı kartın doğru olduğunu belirten Halilhodzic, Mersin lehine verilen penaltıyla ilgili net bir yorum yapmadı. Hakemlerin odak noktası olmasının mantıklı bir eğilim olmadığını ifade eden deneyimli teknik adam, "Bu mutlu tabloda tribünler pek kalabalık değildi. Onları anlayabiliyorum ama tribündeki rakam gerçekten kötüydü” değerlendirmesinde bulundu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ