MENÜ

Beşiktaş'ta Cech bombası

İngiliz basının da Beşiktaş ile Chelsea'nin belli konularda ortak hareket etmek yönünde anlaşabileceklerine dair bilgilerin yer alması; hatta Çek kaleci Cech ve Salah gibi futbolcuların Beşiktaş'a kiralanabileceği konusunda önemli bir açıklama geldi.

Beşiktaş'ta Cech bombası

Peter Cech'in bağlı bulunduğu menajerlik şirketinin ortaklarından FIFA Menajeri Mithat Halis, "Biz şu ana kadar böyle bir şey konuşmadık. Ancak Chelsea bu şekilde böyle bir çok kulüple çalışıyor" dedi.

SICAK BAKARIM

Halis, "Hollanda'da Vitesse, Yunanistan ve diğer ülkelerde de bazı kulüplerle anlaşması var. Gökhan Töre ve Stoch Chelsea'de yetişen oyuncular böyle oyuncuları kiralık olarak veriyorlar. Ama anlaşma yapılırsa ve Cech'in Beşiktaş'a gelmesi söz konusu olursa ben buna sıcak bakarım. Milli maçtan önce otelde konuştuk. Ama bu konu şu ana kadar önümüze gelmedi" ifadelerini kullandı.

İLERİDE OLABİLİR

Konuyla ilgili açıklama yapan Beşiktaş Kulübü Basın Sözcüsü Metin Albayrak ise "Şu anda böyle bir şey söz konusu söz konusu değil. Her hangi bir görüşme olmadı. Önümüzdeki dönemde düşünebileceğimiz bir şey olabilir. Beşiktaş'ın Avrupa ve dünya ile pilot takım ya da güçbirliği yapmak adına bazı projelerimiz var. Bu proje yönetimimiz tarafından pozitif karşılandı. Ama şu anda kamuoyuyla paylaşabileceğimiz somut bir şey yok" dedi.

Kaynak: Radyospor

Haberin Devamı
YORUM YAZ