MENÜ

Gençlerbirliği - Kayseri Erciyesspor: 0-0

Passolig uygulamasının en çok hissedildiği Ankara 19 Mayıs Stadı'nda Gençlerbirliği ile Erciyes kapıştı. Tribünlerdeki sessizlikten yeşil zemin üzerindekiler de nasibini aldı, 90 dakikada eşitlik bozulmadı.

Gençlerbirliği - Kayseri Erciyesspor: 0-0

Çok uğraştığı halde Beşiktaş’ın köküne kibrit suyu ekmeyi becerip, bir türlü bitiremeyen futbol mirasyedisi; hamdolsun stadyumlara duvar örmeyi becerdi! ‘Şu okullar olmasa maarifi ne de güzel idare ederdim’ diyen maarif vekilinin, futboltif versiyonu Duvarören! Türk futbol camiasına bu yıldırımı düşüren, reva gören bunca hasar veren her kimse Allah onu da nasıl bilirse öyle yapsın inşallah! Cavcav şimdilik neden susar bilemem ama, şikayet ve dualara geçiş bir nabız artışına bakar... Çok keyifli bir 90 dakika ummuyordum başlangıçta ve umduğumu da buldum müsabakanın hitamında! Tatsız, tuzsuz, renksiz, kokusuz, heyecansız bir müsabaka. İlhan abimizi heyecanlandırıp, tansiyonunu fırlattırmamak için mi bu iş bu halde icra ediliyor yoksa? Yerden uzun kısa pasların ve hatalarının bolca sergilendiği şahane zeminde ilk heyecanı 29. dakikada Nizamettin serbest vuruştan yaşattı. Çok şık vuruş yan direğin hemen yanı başından dışarıda.

Heyecansız çekişme!


32. dakikada Cem Can vurdu adeta nazire yaparcasına ve o da dışarıya attı. Dakika 36’da ise Koçer ‘çok kolay gol olur’ zannedilen pozisyonu dışarı attı ve devre 0-0 sonlandı. İkinci yarı yine aynı tempoda ve heyecan aranıyor modunda geçti. Yine pozisyon yok, gol yok, hamle yok. Hüseyin Göçek Stancu’nun bedavadan penaltı arama girişimleri dışında zerre sıkıntı yaşamadığı huzurlu bir 90 dakika yaşadı. Heyecansız çekişme 0-0 sonlandı.

Oğuz Dizer

Haberin Devamı
YORUM YAZ