MENÜ

Topuk Yaylası'nda kavga iddiası!

Dünya Şampinası'na Fenerbahçe'nin Düzce'deki Topuk Yaylası'nda kamp yaparak hazırlanan Karate Milli Takımı'nın, Fenerbahçe'nin Galatasaray'a 2-1 yenildiği karşılaşmanın oynandığı sırada kulüp görevlileri ve bazı kongre üyesi olduğu belirtilen bir grupla çıkan tartışma sonucu tesislerden atıldığı iddia edildi.

Topuk Yaylası'nda kavga iddiası!

Karate Milli Takımı antrenör ve sporcuları, alkollü olduğu iddia edilen grubun kendilerine saldırdığını ileri sürüp jandarmayı aradıktan sonra tesisi terk etti.

Topuk Yaylası'ndaki tartışmayı milli takım sporcularından Serkan Yağcı twitterdaki hesabından takipçileriyle paylaştığı tweet ile duyurdu. DHA'nın telefonla ulaştığı Serkan Yağcı, Fenerbahçe'nin Topuk Yaylası'ndeki tesislerinde 12 gündür kamp yaptıklarını, olayın Fenerbahçe'nin Galatasaray ile oynadığı karşılaşmayı televizyondan izlerken geliştiğini söyledi. Yağcı, kampta Antrenörler Burak Delihasan, Muhammet Albayrak ve milli takım menejeri Hikmet Şaha'nın yanı sıra masör ve 14 sporcunun bulunduğunu belirterek, "Burada maçı izlerken alkollü olan ve kulüp görevlisi olduklarını söyleyen, kişiler arkadaşlara hakaret ve küfür etti. Bir kişi çok ağır küfürler etti. Bize, Aziz Yıldırım'ın en yakın adamları olduklarını söylüyorlardı. Daha sonra bize saldırdılar. Tesisleri terk etmemizi istediler. Resmen bizi kovdular. Biz de jandarmadan yardım istedik. Birçok kez jandarmayı aramamıza rağmen gelen olmadı. Saat 23.45 civarında da araçlara binerek Düzce'ye doğru yola çıktık. Arkadaşlarla Düzce'de buluşacağız. Ya otele gideceğiz, ya da evlerimize. Bunu biraz sonra kararlaştıracağız" dedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ