MENÜ

Galatasaray 2-1 Fenerbahçe

Dakika 88... Galatasaray taraftarı homurdanmaya başlamıştı, derbinin son düdüğü giderek yaklaşmaktaydı. Ama Sneijder henüz son sözü söylememişti. Hollandalı 88'de 25 metreden müthiş vurdu, Arena'yı coşturdu. Dakika 91... Gecenin kahramanı müthiş bir final yaptı... Sneijder aynı mesafeden ama bu kez Volkan'ın soluna vurdu, uzun süredir böyle bir sevince hasret Sarı-Kırmızılılar'ı havalara uçurdu.

Galatasaray 2-1 Fenerbahçe

DEV MAÇTAN DAKİKALAR

Haberin Devamı

Dakika 5

Olcan topu hızla ceza alanı ön bölümüne kadar taşıyıp pasını Dzemaili’ye verdi. Dzemaili’nin ceza alanına ara pası düşüncesinde son anda Gökhan topa müdahale etti.

Dakika 12

Ceza alanı sol çaprazında topla buluşan Burak, ceza alanı dışındaki Olcan’a yerden pasını verdi. Olcan’ın gelişine sert vuruşu üstten dışarıya gitti.

Dakika 17

Emre’nin pasında rakip ceza alanına uzak bir mesafede topla buluşan Meireles’in sert şutunu Muslera kurtarmayı başardı.

Dakika 24

Sarı-Lacivertliler adına sol kanattan ceza alanına yerden gönderilen pas sonrası tam bir karambol yaşandı ve ardından Galatasaray lehine serbest vuruş kararı çıktı.

Dakika 34

Sağ kanatta topla buluşan Gökhan Gönül’ün ceza alanına ortasında Emenike yakın direkten gelişine yarım vole bir vuruş yaptı, top auta gitti.

Haberin Devamı

Dakika 41

Fenerbahçe gole çok yaklaştı. Meireles’in ara pasıyla ceza sahasına girerek kaleciyle karşı karşıya kalan Emenike’nin yaptığı vuruşta top farklı biçimde auta çıktı.

Dakika 57

Wesley Sneijder’in pasında topla buluşan Olcan Adın sağ çapraztan çok sert vurdu. Volkan’ın bakışları arasında top direkte patladı.

Dakika 63

Caner Erkin soldan korneri kullandı. Kadlec kale önünde boş durumda zor olanı yaptı ve topu oyun alanının dışına yolladı.

Dakika 73

Ceza sahası dışından Sneijder’in vurduğu sert şutta Umut Bulut’a çarpan top az farkla direğin dibinden dışarıya gitti.

Gooool, Dakika 88

Ceza sahası dışında topla buluşan Wesley Sneijder muhteşem bir vuruş yaptı. Volkan’ı çaresiz bırakan Hollandalı, eşitliği sonlandırdı: 1-0.

Goooool, Dakika 90+1

Sneijder, rakip ceza yayına kadar topu sürüp sağ ayağıyla Volkan’ın soluna sert bir şut gönderdi ve topu ikinci kez ağlarla buluşturdu: 2-0.

Gooooool, Dakika 90+5

Hasan Ali, sol kanatta akibinden topu söküp aldı ve ceza alanına girip pasını verdi. Boş durumdaki Alper Potuk’a sadece dokunmak kaldı: 2-1.

YORUM YAZ