MENÜ

Kartal pençe açtı

Ligde 5'inci haftayı lider kapatan Beşiktaş, bu akşam Ankara'da Sivasspor karşısında koltuğunu korumak için sahaya çıkacak. Oyuncularını hafta başından beri 'zafer' parolasıyla hazırlayan Bilic, Demba Ba'yı kullanıp Kırmızı-Beyazlılar'ı kayıpsız geçmenin planlarını yapıyor.

Kartal pençe açtı

Spor Toto Süper Lig'de 5 haftanın sonunda 11 puan toplayan Beşiktaş, 6. hafta mücadelesinde bu akşam Sivasspor'la karşı karşıya gelecek. Atatürk Olimpiyat Stadı'nın zeminindeki bakım çalışmaları nedeniyle rakibini Ankara'da Osmanlı Stadı'nda ağırlayacak olan Siyah-Beyazlılar, sahaya 3 puan için çıkacak. Mücadele öncesinde yapılan takım çalışmalarında sık sık oyuncularına uyarılarda bulunan Slaven Bilic'in, Ankara yolculuğu öncesinde yaptığı toplantıda, "En önemli maç, ilk oynayacağınız maçtır. Bu yüzden Sivas karşılaşması bizim için çok önemli. Ankara'da oynayacak olsak da bir iç saha maçı.Olimpiyat'ta son birkaç maçta oluşturamadığımız atmosferi, taraftarımızla bu statta başaracağımızı düşünüyorum" dediği öğrenildi. Sivas karşısında alacakları 3 puanın UEFA Avrupa Ligi'nde perşembe günü oynayacakları Partizan mücadelesine olumlu etkide bulunacağını söyleyen Hırvat teknik adam, "Ankara'dan zaferle ayrılırsak bu hava kesinlikle Belgrad'ta çıkacağımız maça yansır" diyerek oyuncularını motive ettiği bildirildi.

Gözler Ba ve Olcay'da

Teknik direktör Slaven Bilic'in, Sivas deplasmanında Demba Ba'ya özel görev vermeyi planladığı bildirildi. Ayak bileğindeki sakatlığı atlatan ve Senegal'den formda dönen başarılı futbolcuya ilk 11'de görev vermeye karar veren Bilic'in, oyuncusundan gol sözü aldığı öğrenildi. Öte yandan Kırmızı-Beyazlılar karşısında Beşiktaş'ın en büyük kozlarından biri olacak olan Olcay Şahan ise, maç öncesinde yaptığı açıklamada, "Zirvedeki koltuğumuzu korumak için sahaya çıkacağız" dedi.

Haberin Devamı

***

Beşiktaş'ta son dakika

Sivasspor karşılaşmasına mutlak 3 puan parolasıyla çıkacak olan Beşiktaş'ta, zirve yolunda kritik önem taşıyan karşılaşma öncesinde 2 eksik bulunuyor. Üst adalesindeki problem nedeniyle takımdan uzun süredir ayrı kalan Jose Sosa ve adalesinde yırtık bulunan Mustafa Pektemek, Sivasspor sınavında Siyah- Beyazlı formayı giyemeyecek.

Sivasspor'da son dakika

Bu akşam Ankara'daki Osmanlı Stadı'nda Beşiktaş'a konuk olacak Sivasspor'da, takımın gol makinesi Aatif Chahechouhe, sakatlığı nedeniyle Siyah-Beyazlılar'a karşı forma giyemeyecek. Faslı yıldız, sağ arka baldırındaki kanama nedeniyle bu mücadelede süre alamayacak. Roberto Carlos'un takımında, Aatıf haricinde sakat ya da cezalı isim bulunmuyor.

Haberin Devamı

***

Muhtemel 11'ler:

Beşiktaş: Tolga Serdar Franco Sivok Motta Gökhan Hutchinson Veli Oğuzhan Olcay Demba Ba T.D.: Slaven Bilic

Sivasspor: Ertuğrul Cicihno Da Costa Ümit Ziya Burhan Kadir Adem Hakan Mehdi Utaka T.D.: Roberto Carlos

Stat: Osmanlı Stadı

Saat: 19.00

Hakem: Mete Kalkavan

YORUM YAZ