MENÜ

İlkay: Geri dönmek güzel

Bundesliga'da dün Köln'e karşı sahaya çıkarak tam olarak 434 gün sonra resmi bir müsabakada forma giyen İlkay Gündoğan, "Geri dönmek güzel, çok mutluyum" diye konuştu.

İlkay: Geri dönmek güzel

Temsilcimiz Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Borussia Dortmund'un, Bundesliga'nın 8. haftasında deplasmanda Köln'e 2-1 mağlup olduğu maçta forma giyerek tam 14 ay sonra sahalara dönen İlkay Gündoğan, oldukça mutlu olduğunu söyledi. Karşılaşmanın ardından basının karşısına geçen Türk asıllı Alman futbolcu, "Uzun zaman sonra geri dönmek, yeniden sahada olmak çok güzel" ifadesini kullandı. Mağlubiyet nedeniyle hayal kırıklığına uğradığını vurgulayan 23 yaşındaki orta saha oyuncusu, "Konsantrasyondan oldukça uzak bir oyun sergiledik. Daha olgunlaşmalı ve futbolumuzu geliştirmeliyiz" şeklinde konuştu.

'En iyilerden biriydi'

Sarı-Siyahlı kulübün resmi internet sitesinde, 434 günün ardından resmi bir müsabakada forma giyen İlkay için övgü dolu sözler yer aldı. Yıldız futbolcu için, "İlkay, Rhein-Energie Stadyumu'ndaki Dortmund'un en iyi isimlerinden biriydi. Sakatlığı sebebiyle 14 aydır futbol oynamayan birine göre güçlü bir görüntü sergiledi" denildi. Türk asıllı Alman futbolcu, son olarak 10 Ağustos 2013'te resmi bir maçta oynamıştı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ