MENÜ

Elazığspor 2-0 Manisaspor

PTT 1. Lig 6. hafta maçında Elazığspor, Manisaspor'u 2-0 mağlup etti.

Elazığspor 2-0 Manisaspor

18. dakikada Cangele'nin, rakipten aldığı topla Manisaspor ceza alanı içerisinde rakiplerini şık çalımlarla geçtikten sonra sert şutu savunmaya çarparak auta çıktı.
33. dakikada Manisaspor atağında ceza alanı içersine yapılan ortada Mikic'in topun gelişine yarım röveşata ile vuruşunda top kaşeci Ivesa'da kaldı.
45. dakikada, ceza alanı çizgisinin 2 metre dışında Manisaspor Nenad Milijas ile serbest vuruş kullandı. Milijas'ın sert vuruşunda top direğini yalayarak dışarı gitti.
İlk yarı 0-0 tamamlandı
57. dakikada Elazığspor atağında İmamverdiyev'in sert şutunda top, kaleciden döndü. Cangele, dönen topun gelişine sert vurdu, top bu kez direkten döndü. İkinci kez dönen topa bu kez Mehmet Çakır vurdu, ancak top direğin üstünden auta gitti.
61. dakikada bordo beyazlı ekip, bu kez Mehmet Çakır ile atak geliştirdi. Çakır'ın ceza alanı içersinde rakipleri ile girdiği mücadelede düşürülmesi sonucu hakem penaltı noktasını gösterdi.
62. dakikada kazanılan penaltı atışını kullanan Birol, topu ağlarla buluşturdu: 1-0
76. dakikada Manisaspor'un atağında topa yatarak sahip olan Attila, bu topu Murat Kayalı'ya ulaştırdı. Murat Kayalı, aldığı bu topu Cangele'nin koşu yoluna bıraktı. Cangele, ceza alanı içerisinde rakiplerini şık çalımlarla geçtikten sonra topu kalecinin solundan filelere gönderdi: 2-0
Karşılaşmada kalan dakikalarda başka gol olmayınca ev sahibi ekip Elazığspor, Manisaspor'u 2-0 yendi.

DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ