MENÜ

'Bu takımda yerin yok Bruno Alves'

İlk yarıda rakibinden üstün olan Fenerbahçe, ikinci devrede de etkiliydi. Taa ki Alves, Dzemaili'nin sırtına tekme atana kadar... Portekizli 53. dakikada kızardı, ayrılık biletini şimdiden ayırttı!

'Bu takımda yerin yok Bruno Alves'

Bekir İrtegün’ün yokluğunda İsmail Kartal, Konya maçında yedek beklettiği Bruno Alves’e 11’de forma verdi. İlk yarıda Kartal’ın planı tıkır tıkır işledi, Fenerbahçe oyun üstünlüğünü eline aldı. İkinci devreye
Galatasaray etkili başladı. Kanarya tam dengeyi kurarken, Bruno Alves adeta takımına ve arkadaşlarına ihanet etti. Sakin geçen derbide, orta sahada sıradan bir pozisyonda Dzemaili’nin sırtına tekme attı. 53. dakikadaki bu pozisyonun ardından Cüneyt Çakır tereddüt etmeden kırmızıyı çıkarttı. Alves bu hareketiyle ayrılık biletini ayırttı.

Haberin Devamı

Ne yaptın Kadlec!

Bruno Alves’in atılmasının ardından Fenerbahçe oyundan düştü. Duran toplara gol aradı. Sarı-Lacivertliler’de belki de maçın en başarılı ismi olan Michal Kadlec, 63. dakikada altı pas üzerinden müsait durumda topu kafayla dışarı attı. Alves’in sabotajıyla 40 dakika 10 kişi oynayan Fenerbahçe, puan alamadı. Taraftarlar sosyal medyada, “Alves’in bu takımda yeri yok” diyerek isyan etti.

YORUM YAZ