MENÜ

Bir tek gol eksik: 0-0

Torku Konyaspor'la Başakşehir kapıştı. Sahada nefes kesen bir mücadele vardı. Ev sahibi net fırsatlar yakaladı ama direğe takılan, iki topu çizgiden çıkan Başakşehir 3 puanı kaçıran taraftı. 90 dakika sonunda gülen olmadı.

Bir tek gol eksik: 0-0

Konya’da iki takım da 3 puana oynayınca müthiş bir ilk yarı izledik. Önce stattan bahsetmek istiyorum. Gerçekten emeği geçen herkese teşekkürler. Çok güzel bir mimari ve çok sempatik, sıcak bir stada sahip olmuş Konyaspor. Tam kadro konuk ekibe karşı Djalma, Ömer Ali ve Marica sakatlıkları nedeniyle kadroda yoktu Konya’da. 1. dakikada Doka’nın şutuyla Başakşehir’den geldi. 3’te Hleb çalımlarla ceza alanına girdi, Yalçın son anda ayak koydu. 7’de Visca’nın şutu yan direkten geri geldi. 8’de Semih Şentürk’ün karşı karşıyasını Kaya önledi. 25’te Mossoro’nun vuruşu Kaya’yı geçti, Selim çizgiden çıkardı. İlk 45’te iki takımdan da etkili ataklar izledik. Ancak net pozisyonları
değerlendiremeyen taraf Başakşehir’di.

Çizgi yarışması!

İkinci yarı Konyaspor hızlı başladı. 47’de Torje üst üste iki kez gole yaklaştı. Yalçın ve Başakşehir kalecisi Volkan gole izin vermedi. İkinci yarı pozisyon açısından daha kısırdı. Bunun sebebi de bir anlamda iki takımın da kaybetmeme korkusuydu. Başakşehir 88’de ve uzatmada birer kez daha yakaladı. Mehmet Uslu’nun çizgiden çıkardığı top maçın sonucunu belirledi: 0-0.

Tunç Kayacı

Haberin Devamı
YORUM YAZ