MENÜ

Vahid Halilhodzic: Trabzonspor neymiş görsünler

Vahid hoca, Mersin maçında galip gelmek için her türlü hazırlığı yaptı, geri sayımı başlattı. Antrenmandan önce oyuncularıyla toplantı yapan Halilhodzic, "5 haftadır kazanamıyoruz. Artık buna bir son verelim. Trabzon neymiş görsünler" dedi.

Vahid Halilhodzic: Trabzonspor neymiş görsünler

Kadrosuna önemli forvet oyuncularını katmasına rağmen bu bölgede sıkıntı yaşayan Trabzonspor’da teknik direktör Vahid Halilhodzic, oyuncularına golü düşünmeleri yönünde talimat verdi. Perşembe
gününden itibaren dış dünyaya kapılarını kapatan Bordo-Mavililer'de Bosnalı çalıştırıcı, rakibin bu sezon oynadığı tüm maçları izlerken defansın aksayan yönlerini futbolcularıyla paylaşarak yapılması gerekenler hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Oyun sisteminde değişikliğe gitmesi beklenen Vahid hocanın, kadro şablonunu nasıl kuracağı ise merakla bekleniyor.

Haberin Devamı

Cardozo'ya partner geliyor

Avni Aker’de daha ofansif bir futbol oynama düşüncesinde olan Halilhodzic'in Kardemir Karabükspor maçının son bölümlerinde olduğu gibi Cardozo'nun partneri olarak Yatabare ve Waris'i kullanacağı öğrenildi. Deneyimli teknik adam, milli arada takımdan ayrı kalan oyuncularla tek tek görüşmeler yaparak, kafa olarak futbolcularını Mersin İdmanyurdu maçına hazırladığı belirtildi.

'Kazanma zamanımız geldi'

Vahid Halilhodzic, dünkü antrenman öncesinde öğrencileriyle mini bir zirve gerçekleştirdi. Galatasaray-Fenerbahçe maçına vurgu yapan Halilhodzic, "Bu hafta rakiplerimiz zor bir sınavdan geçecek. Bizim de kazanma zamanız geldi. Elimizde çıkış yapabileceğimiz tek şans artık bu kaldı. 5 haftadır kazanamıyoruz artık buna bir son verelim" dediği öğrenildi.

YORUM YAZ