MENÜ

Mourinho: Wenger benden özür dilemedi

Jose Mourinho, Wenger'le yaşadıkları olayla ilgili olarak basına açıklamalarda bulundu.

Mourinho: Wenger benden özür dilemedi

Arsene Wenger'in yaptığını ben yapsaydım en az stada girememe cezası verirlerdi. Benim için sürpriz olmadı. Federasyondan çıt çıkmadı, disiplin komitesi karışmadı olay kapandı.

WENGER ÖZÜR DİLEDİ

Özür diledi ama benden özür dilemedi. Fransız televizyonuna özür diledi. Geçen sene federasyon bana hakem Mike Dean'i tebrik ettiğim için 10 Bin Pound ceza vermişti.

ROY KEANE'NİN KİTABINI SATMASI İÇİN BANA İHTİYACI YOK

Kitabında benden 'Utanç verici' diyr bahsetmiş. Kendisi ve patronu Paul Lambert ile maçtan önce ve sonra elimi uzattım dönüp bakmadılar. Benim galiba biraz kibarlık öğrenmem lazım iyi tahsil yapmış insanlardan. Uzanan eli sıkmayı bırakın dönüp bakmadılar. Benim için misafir hocaların maçtan önce ve sonra ellerini sıkıp bir ihtiyaçları olup olmadığını sormak görevdir.

COSTA C.PALACE MAÇINDA YOK

Diego Costa milli maçtan Pazar günü 3 te dönmesi gerekiyordu. Pazartesi 9 da döndü. Oynatıp oynatmamak benim elimde değil milli takımda. Ulusal takım hocalarının dediği oluyor benim değil.

Haftaya Pazar deplasmanda Manchester United ile oynuyoruz. Ardından 4 saat otobüs yolculuğundan sonra Shrewsbury ile Salı günü deplasmanda Capitol One Cup maçına çıkıyoruz. Bu da başka bir problem bizim için fakat yapacak hiçbir şey yok.

Edip Adanır

Haberin Devamı
YORUM YAZ