MENÜ

Melo: Maç öncesinde hastaydım

Galatasaray'ın Brezilyalı futbolcusu Felipe Melo, derbi maçta Fenerbahçe'yi yendikleri için çok mutlu olduklarını söyledi.

Melo: Maç öncesinde hastaydım

Melo, maçtan sonra yaptığı açıklamada, derbi maçtan önce rahatsızlığı bulunduğunu hatırlatarak, "Kendimi çok yorgun hissediyordum ve sürekli istifra ediyordum. Elimden gelen her şeyi yaptım ve bu maçta olabilmek için çok çalıştım. Çok ağrılar çektim. Galatasaray için her şeyi yaptım" dedi.

Haberin Devamı

Dev maçın her zaman oynadıkları derbilerden biri olduğunu vurgulayan Brezilyalı futbolcu, "Fenerbahçe evinde ve dışarıda kendi oyununu oynamaya çalışan bir takım. Onlara karşı galibiyet aldığımız için taraftarlarımız ve kendimiz adına çok mutluyuz" diye konuştu.

Melo, derbi maçtan önce kendisiyle ilgili iki gazetede çıkan haberlere tepki göstererek, şunları söyledi:
"Her zaman kendi takımım için çalışıyorum. İki gün öncesinde hastanelik oldum. Bu maça yetişebilmek için her şeyi yaptım. O yüzden sizden profesyonellere daha saygılı davranmanızı rica ediyorum. Hiçbir zaman maç öncesinde rakip takım oyuncularıyla ilgili konuşmadım. Böyle haberler yapmayın. Her takıma saygı duyan bir futbolcuyum. Hiçbir zaman maç öncesinde başka futbolcu hakkında konuşmuyorum."

Haberin Devamı

AA

YORUM YAZ