MENÜ

Liverpool'a Sturridge şoku!

Liverpool'un İngiliz golcüsü Daniel Sturridge'ın antrenman esnasında baldırından sakatlandığı açıklandı. 25 yaşındaki oyuncunun 1 ay kadar sahalardan uzak kalacağı bildirildi.

Liverpool'a Sturridge şoku!

İngiltere Preimer Lig ekiplerinden Liverpool, golcüsü Daniel Sturridge'den gelen sakatlık haberiyle sarsıldı.

25 yaşındaki oyuncunun, antrenmanda baldırından yaşadığı sakatlık nedeniyle 1 ay kadar sahalardan uzak kalacağı açıklandı.

Daha önce 5 Eylül tarihinde İngiltere Milli Takımı'yla birlikteyken antrenmanda kalçasından sakatlanan Sturrigde, 6 hafta kadar formasından uzak kalmıştı.

Pazar günü deplasmanda Queens Park Rangers'la karşılaşacak Liverpool'da teknik direktör Brendon Rodgers, cuma günü yapılan antrenmanın ardından yaptığı açıklamada, Sturridge'ın ilk 11'de forma giyebileceğini söylemişti.

Sakatlık haberinin gelmesinin ardından Liverpool Echo'ya konuşan Rodgers, ''Daniel (Sturridge) baldırından sakatlandı. Görünen o ki, birkaç hafta daha sahalardan uzak kalacak'' ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz yıl Manchester City'nin ardından ligi ikinci bitiren Liverpool'da yıldızlaşan Sturridge, takımı adına 21 gol kaydetmişti.

Haberin Devamı
YORUM YAZ