MENÜ

Başkent'e Kartal akını

Sivasspor mücadelesine Ankara'da çıkacak olan Beşiktaş'ın, yarınki karşılaşma öncesinde 9 bin bilet sattığı öğrenildi. Maç saatine kadar bu sayının 12 bin seviyesine ulaşması beklenirken kombineli taraftarlarla beraber rakamın 15 bini geçebileceği bildirildi.

Başkent'e Kartal akını

Vodafone Arena’daki yapım çalışmalarının sürmesi nedeniyle iç saha maçlarına Atatürk Olimpiyat Stadı’nda çıkan Siyah-Beyazlılar, 80 bin kişilik dev spor kompleksinin sahasının bakıma alınması sebebiyle zorunlu olarak adres değiştirmişti. Bu konuda İstanbul’da aradığını bulamayan Kara Kartal, ligde yarın oynanacak Sivasspor karşılaşmasına Osmanlı Stadı’nda çıkma kararı almıştı. Bu gelişmenin ardından
Kırmızı-Beyazlılar’la oynanacak mücadelede 20 bin kişilik kapasitesi bulunan Osmanlıspor’un sahasının doldurulması için taraftara çağrıda bulunan Beşiktaş Yönetimi’nin talebi, 12. adamdan karşılık buldu. Şimdiye kadar 9 bin biletin satıldığı bildirilirken yarınki mücadelenin saatine kadar bu sayının 12 bin civarına çıkmasının beklendiği ve kombineli taraftarların da eklenmesiyle beraber rakamın 15 bini geçmesinin ön görüldüğü bildirildi. Öte yandan Sivasspor’lu futbolseverler ve çevre illerden gelecek olan taraftarlarla birlikte 20 bin kişilik stadın tamamına yakının dolabileceği ifade edildi.

Taraftardan yoğun ilgi var

Passolig Sistemi’ne geçilmesinin ardından ilk etapta uygulamaya tepki gösteren Siyah-Beyazlılar’ın, kart alımı konusunda her geçen gün ilgisinin arttığı bildirildi. Beşiktaş’ın, bu alanda şimdiye kadar 70 bin seviyesinde kart sattığı öğrenildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ