MENÜ

Avcı: Deplasmanda 1 puan önemlidir

İstanbul Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Torku Konyaspor'la 0-0 berabere kaldıkları müsabakanın ardından deplasmanda alınan 1 puanın önemine değindi.

Avcı: Deplasmanda 1 puan önemlidir

İstanbul Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Torku Konyaspor’un yeni stadında emeği geçen herkese teşekkür etti.

Torku Konyaspor’un iyi transferler yaparak çıtasını yükselttiğini vurgulayan Avcı, "Oynadığı oyunları sonuca yansıtamayan, bugün çıkış noktası arayan, rakibe karşı her türlü oyunu deneyen bir Torku Konyaspor vardı. Maçtan önceki analizlerimizde bunları tespit ettik. Buna uygun olarak bizde belli bir plan ve strateji üzerinde hazırlandık" dedi.

Avcı, oyunun ilk 20 dakikasında Hleb’in buluştuğu pozisyonlara cevap veremediklerini ifade ederek, "Taçtan gelen pozisyonlarda kalemizde tehlikeler yaşadık. Sonraki bölümlerde rakibi uzun topa iterek düşen topları kazanarak hücum organizasyonları geliştirmeye başladık. 6-7 tane net pozisyona girdik. Bu maçta kazanarak ligde varlığımızı hissettirmek istiyorduk. Oynanılan oyun beni tatmin etti. Deplasmanda alınan 1 puan önemlidir ama bu kadar kaçan pozisyonlar karşısında galip gelemediğimiz için üzüldük" diye konuştu.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ