MENÜ

Adana'da derbi heyecanı

Türkiye'nin sayılı derbileri arasında yer alan maçta Adanaspor ile Adana Demirspor yarın saat 18:30'da ligde 49'ncu kez karşı karşıya gelecek.

Adana'da derbi heyecanı

Adana takımlarının geçmişteki 48 lig maçında Adanaspor 17, Demirspor ise 11 kez sahadan galibiyetle ayrıldı. Adana derbisinde 20 maçta berabere bitti.
5 Ocak Fatih Terim Stadı'nda saat oynanacak dev maç için her iki takımda hazırlıklarını tamamlarken kulüp başkanları ve teknik heyet ile futbolcular taraftarlara sağduyu çağrısında bulunarak, ebedi dostluğun ön planda olmasını istediler.

PTT 1. Ligin 6'ncı haftasında yer alan Adana Derbisi'ne Demirspor 10 puanla 4'ncü, Adanaspor ise 5 puanla 9'ncu sırada başlayacak.

KARAMAN: "REKABET GÜZEL"

Adana Demirspor teknik direktörü Ünal Karaman derbide herhangi bir olayın çıkmamasını dileyerek Adana'daki bu tatlı ve güzel rekabetin korunmasını istedi. Karaman, "Biz de elimizden geldiğince kazanmak için gayret göstereceğiz ama rekabet edeceğiz derken rezalet yaşanmamalı. Saygı ve hoşgörüyü gösterecek şekilde rakipler birbirlerini kabullenebilmeli. Biz derbiye hazırız. Adana Demirspor, sezon başından bu yana göstermiş olduğu dik duruşu Adanaspor karşısında da gösterecektir" dedi.

ERİŞ "TRİBÜNLER HOŞGÖRÜLÜ OLMALI"


Derbi maçında tüm taraftarlara sağduyu çağrısında bulunan Adanaspor Teknik Direktör Levent Eriş, futbolun sahanın içinde oynandığınının bilinmesini istedi ve taraftarların coşkulu şekilde takımlarını desteklediği bir maç olmasını diledi. Eriş, "Rekabetin coşkusunu yaşayarak sahadaki mücadelemizi vereceğiz. Tribünlerinde hoşgörü içinde sahadaki mücadeleye ortak olmasını istiyoruz. Adanaspor olarak hep kazanmak için sahaya çıkıyoruz, bu maçta bizim için aynı. Seyirci avantajımızı lehimize çevirip, çok ihtiyacımız olan 3 puanı hanemize yazdırmak istiyoruz" diye konuştu.

MUHTEMEL KADROLAR

ADANASPOR

Atilla - Fahri, Merthan, Yiğitcan, Selçuk, Fatih, Samican, Cem Özdemir, Luiz, Tiago, Ergin

CEZALI: Uğur
SAKAT: Yok

ADANA DEMİRSPOR

Serdar- Attamah, Hakan Söyler, Oğuzhan, Alaattin, Ali Tandoğan, Yiğitcan, Hüseyin Kala, Abdulkerim, Cumali, Özgürcan
CEZALI: Tayfur
SAKAT: Yok

BİLET FİYATLARI

Protokol 25, Kapalı A üst güney 15, Kapalı D alt güney 10, Misafir takım 10 TL.

MAÇIN HAKEMLERİ

Volkan Bayarslan - Serkan Gençerler - Serdar Diyadin yapacak.
4. hakem Mesut Çarık.

DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ