MENÜ

Vahid Halilhodzic: Kazanma vakti geldi

Trabzonspor'un hocası Vahid Halilhodzic, takımın kötü gidişatını durdurmak için oyuncularını uyardı. Dünkü antrenmanda öğrencileriyle toplantı yapan Vahid hoca, “Artık kazanma vakti geldi. Evimizdeki 3 maçı da alıp çıkışa geçmemiz gerekiyor” dedi.

Vahid Halilhodzic: Kazanma vakti geldi

Teknik Direktör Vahid Halilhodzic, takımın kötü gidişatını durdurmak için çalışmalarını sürdürüyor. Yönetim ve başkandan güven oyu alarak çalışmalarına devam eden deneyimli çalıştırıcı, dünkü idmandan önce futbolcularına yeni yol haritasını çizdi. Evinde üst üste Mersin, Lokeren ve Gaziantepspor’la oynayacaklarını belirten 62 yaşındaki hoca, “Bu fırsat bir takıma sezon boyunca 1 defa gelir. Çıkışa geçemiz için gelen bu fırsatı avantaja çevirmemiz tamamen bizim elimizde. Önümüze daha akıllıca ve mantıklı bakabilmemiz adına 3 maçta 9 puan çıkartmamız şart. Artık kazanmamız gereken 3 maçlık bir seri var karşımızda” dediği öğrenildi.

Haberin Devamı

Rotasyona gidebilir

Milli takımlara fazla oyuncu gönderen Trabzon’da Halilhodzic, Mersin karşılaşmasında kadroda değişime gidebilir. Yatabare, Waris, Belkalem ve Medjani’nin Afrika Uluslar Kupası’ndan yorgun dönmesi Bosnalı’yı çıkmaza zoktu. Bu gelişmelerin ardından yeni formüller içinde olan hoca, hiç umulmadık bir ilk 11 sahaya sürebilir. Şu an Karadeniz ekibinde Bosingwa ve Cardozo dışında diğer yabancı isimlerin çoğu yedek kulübesinde maça başlayabilir.

YORUM YAZ