MENÜ

Recep Bölükbaşı: Bursaspor'un başı ağrımaz

UEFA Başkanı Michael Platini'nin FANATİK'e verdiği röportajda “Bursaspor'u da incelemeye aldık” açıklamasına yanıt veren Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, “Ne şimdi ne de bundan sonrası için herhangi bir kaygımız yok. Borçtan dolayı asla başımız ağrımaz” dedi.

Recep Bölükbaşı: Bursaspor'un başı ağrımaz

Haber Müdürümüz Mehmet Demircan’ın UEFA Başkanı Michel Plantini ile yaptığı özel röportaj yine gündemi belirledi. Aralarında Bursaspor’un da bulunduğu Türk takımlarını Finansal Fair Play yönetmeliğine uymadıkları için incelemeye aldıklarını açıklayan Fransız futbol adamını doğrulayan Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, “Endişe edilecek bir durum yok” diyerek Yeşil-Beyazlı camianın yüreğine su serpti. FIFA ve UEFA ile bu konuda bir anlaşma yapıldığını dile getiren Timsah’ın patronu, “Açığın kapatılması yönünde imzalar atıldı. Bizler de bununla ilgili gerekli hamleleri yaptık. Borcu ödememek gibi bir durum söz konusu değil” değerlendirmesini yaptı.

Haberin Devamı

‘Herkes rahat olsun’

Bursaspor’u uluslararası arenada da söz sahibi yapmak adına yönetim olarak yoğun mesai harcadıklarını ifade eden Bölükbaşı, UEFA’nın hangi durumda ceza vereceğini de dile getirdi. “Bizimle sözleşmesi bulunan bir futbolcumuz ‘Ben Bursaspor’dan paramı alamıyorum” diyerek UEFA’ya giderse o zaman ceza alırız. Ancak şunun garantisini verebilirim. Ne şimdi ne de bundan sonraki yıllarda böyle bir durum söz konusu değil. Herkes rahat olsun” şeklinde konuştu. Ligde 5 haftaya bakıldığında beklentilere cevap veremediklerini ifade eden başkan Bölükbaşı, Eskişehirspor maçını kazanıp çıkışa geçmek istediklerini sözlerine ekledi.

YORUM YAZ