MENÜ

Ceylan Çalışkan'dan Eskişehirspor açıklaması

Eskişehir'e sportif direktör olacağı iddialarına yanıt bizzat Ceylan Çalışkan'dan geldi: Böyle bir iş için konuşma hiç olmadı. Benim mesleğim belli.

Ceylan Çalışkan'dan Eskişehirspor açıklaması

Eskişehirspor’a sportif direktör olacağı konuşulan menajer Ceylan Çalışkan, FANATİK’e konuştu. Çıkan haberlerin kesinlikle gerçeği yansıtmadığını ifade eden Çalışkan, şunları söyledi:

Haberin Devamı

"Ben dünyanın yer yerinde çalışanları bulunan bir menajerlik şirketiyim. Emirdağlı’yım ve yılda 15 kez Eskişehir’e uğrar, dostları ziyaret ederim. Eskişehir’in başkanı da hocası da arkadaşım. Aramızda bu zamana kadar asla böyle bir konuşma geçmedi. Sadece Eskişehir özelinde değil, hiçbir spor kulübünde böyle bir görev almayı düşünmüyorum. Timsah mesaisi tam gaz deplasmanda Bursaspor’la oynayacağı müsabakanın hazırlıklarını sürdüren Kırmızı-Siyahlılar’ın dünkü idmanı yaklaşık 2 saat sürdü. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam yönetimindeki antrenmana Nijerya Milli Takım kadrosunda yer alan
Raheem Lawal’ın katılmazken, tedavilerine devam edilen Jerry Akaminko ve Aytaç Kara ile omuzundan sakatlığı bulunan Erman Kılıç, sağlık ekibi gözetiminde çalıştı.

Haberin Devamı

Serhat Demirtaş

YORUM YAZ