MENÜ

Torku Konyaspor'da barış sağlandı

Torku Konyaspor Futbol Şube Sorumlusu Selçuk Aksoy, idmanda kavga eden Hleb ve Özgür arasındaki gerginliğin tatlıya bağlandığını söyledi.

Torku Konyaspor'da barış sağlandı

Torku Konyaspor Futbol Şube Sorumlusu Selçuk Aksoy, takımın dün gerçekleşen antrenmanında oyunculardan Alexander Hleb ve Özgür Özkaya arasında kavga çıktığına yönelik haberlere ilişkin, "Oyuncularımız o anki stresten dolayı böyle bir olayın meydana geldiğini ve büyütülmemesi gerektiğini ifade ettiler. Zaten antrenman sonrasında konuşarak olayı tatlıya bağladılar" dedi.

Haberin Devamı

Aksoy, yaptığı açıklamada, Alexander Hleb ve Özgür Özkaya arasında dün gerçekleşen antrenmanda bir gerginlik yaşandığını ifade etti.

Yaşanan olayın aile içerisinde her zaman olabilecek bir durum olduğunu belirten Aksoy, bunun spor kamuoyuna abartılı bir şekilde yansımasının kendilerini üzdüğünü söyledi.

Her takımda yaşanabilecek olağan bir durumun basına, "yumruklar konuştu" şeklinde yansıdığını aktaran Aksoy, şunları kaydetti:

"Oyuncularımız o anki stresten dolayı böyle bir olayın meydana geldiğini ve büyütülmemesi gerektiğini ifade ettiler. Zaten antrenman sonrasında konuşarak olayı tatlıya bağladılar. Ancak olay spor basınının aradığı malzeme şeklinde değerlendirilmiş olmalı ki, gereğinden fazla abartılıyor ve neredeyse takımımıza zarar verecek düzeye gelebiliyor. Bir kez daha ifade etmekte fayda görüyorum. Böyle durumlar her takımda yaşanabiliyor ama ’kol kırılır yen içinde kalır’ misali malzeme olarak kullanılmıyor. Bizim kadromuzda yer alan her oyuncu takımımızın başarısı için mücadele veriyor. Kimsenin bu tarz haberlerle bu birlikteliği ve takımdaşlığı bozmasına izin vermeyiz."

AA

YORUM YAZ