MENÜ

Dönüşüm muhteşem olacak

Antalyaspor'un Trabzonspor'dan transferi Şahin Aygüneş'ten FANATİK'e iddialı açıklamalar:

Dönüşüm muhteşem olacak

"Daha 23 yaşındayım. Kasımpaşa'da ve Trabzonspor'da kendimi gösteremedim. Antalyaspor'da PTT 1. Lig'e damga vurup Süper Lig'e geri dönmek istiyorum. Tabii yalnız değil, tüm arkadaşlarımla birlikte"

Yıldız isimlerden oluşan kadrosuna rağmen Süper Lig'e tutunmayı başaramayan Antalyaspor'un ara vermeden çıktığı dönüş yolundaki en önemli transferlerinden biri oldu Şahin Aygüneş... Kasımpaşa'da geçirdiği sakatlık nedeniyle uzun süre sahalardan uzak kalan, Lacivert-Beyazlı takımdan ayrıldıktan sonra Trabzon'un yolunu tutan, ancak Karadeniz'de de umduğunu bulamayan hücum oyuncusu, şimdi Akdeniz'de yeniden doğuş peşinde... Bunu biz değil, kendisi söylüyor.

'Trabzon'dan farklı olacak'

Geride kalan 5 haftada da oyuna sonradan dahil olan Şahin Aygüneş, FANATİK'e verdiği özel röportajda söze, "Buraya yeni bir başlangıç yapmaya geldim" diyerek giriyor ve ekliyor: Kasımpaşa'da güzel günlerim geçti ama Trabzon için aynı şeyleri söyleyemem. İşler pek istediğim gibi gitmedi orada. Yani hak ettiğim şansı tam olarak bulamadım ve kendimi gösteremedim doğal olarak. Durum böyle olunca da ayrılmam gerekti."

'En doğru kararı verdim'

Antalyaspor'a transfer sürecini de net ifadelerle anlatan Şahin, menacer kurbanı olduğuna dikkat çekerken bu süreci ise şöyle özetliyor: Transfer dönemleri her futbolcu için heyecanlı ve zor günlerdir. Benim için de öyle oldu. Süper Lig'den teklifler alıyordum. Ama menacerimden kaynaklanan bir karışıklık oldu. Bu süreçte de Antalyaspor'dan teklif alınca açıkçası yeni bir başlangıç yapmak için en doğru kararı bu şekilde vereceğimi düşündüm, kabul ettim."

İşte başarının sırrı

Teknik direktör Engin Korukır, "Kesin olarak alalım" dediği Şahin'le çok yakından ilgileniyor, idmanlarda oyuncusuyla birebir görüşmeler yapıyor. Hocası hakkındaki görüşlerini de açık yüreklilikle aktaran Şahin, "Engin hoca zaman zaman çok idman yaptırıyor diye eleştirilir ama işin aslı böyle değil. Onun en büyük özelliği oyuncunlarıyla çok yakın ilişkiler kurabiliyor olması. Bizimle sürekli görüşüyor ve isteklerimizi çok iyi dinliyor. Buna göre hareket ediyor. Açıkçası başarımızın en önemli anahtarlarından birinin bu olduğunu söyleyebilirim" sözleriyle takımdaki sıcak kanlı ortama dikkat çekiyor.

'Hocamın dediği gibi...'

Son olarak Antalyaspor'daki hedeflerine anlatan başarılı futbolcu, taraftara da şu iddialı mesajı gönderiyor: Antalyaspor'a geldiğim günden bu yana şampiyon olacağımızı biliyorum. Hazırlık kampını kaçırdığım için bazı eksiklerim vardı. Hocamla da konuştuk. Bana, "Bu formayı al ve bir daha kaptırma" dedi. Benim de tek düşüncem bu. En kısa zamanda ilk 11'in vazgeçilmezi olmak istiyorum. Deönüşüm muhteşem olacak. Arkadaşlarımla Antalyaspor'u yeniden hak ettiği yere taşımak istiyorum."

Ömer Necati Albayrak

Haberin Devamı
YORUM YAZ