MENÜ

Bu nasıl şampiyon!

Son dünya şampiyonu Almanya Milli Takımı, EURO 2016 Elemeleri'nde Polonya'ya mağlup olarak eleştiri oklarının hedefi haline gelmişti.

Bu nasıl şampiyon!

Son olarak İrlanda’yı konuk eden Panzerler, son dakikada yediği golle sahadan 1-1 beraberlikle ayrıldı ve D Grubu’nun 4. sırasında kendine yer buldu. Almanya’nın kötü oyunu ülke medyasında eleştirilere neden oldu. Bild gazetesinin, ‘Bizi hasta ediyorsunuz’’ başlıklı haberinde, “göğüslerinde 4 yıldız bulunan futbolcuların, 4 yıldızlık futbol oynamadıkları” vurgulandı. Haberde ayrıca milli takımın, dünya şampiyonluğunun ardından yaşadıkları zafer sarhoşluğundan hâlâ uyanamadığı iddia edildi.

Löw: Çok zor bir maçtı

İrlanda karşısında son dakika golüyle yıkılan Almanya’da Joachim Löw, maçtan sonra hayal kırıklığı yaşadığını saklamadı. Başarılı teknik adam, “Elbette böyle, son dakika golüyle puan kaybettiğimiz için hayal kırıklığı yaşıyoruz. Oyunun sonlarına doğru takım adeta durdu. 6-7 dakika topu ayağımızda tutmayı başarsaydık, bu duruma düşmeyecektik. Bundan sonra daha dikkatli olmalıyız” dedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ