MENÜ

Aatif: 'Beni oynat hocam'

Beşiktaş'ı yenip üst sıralara tırmanmanın hesaplarını yapan Sivasspor'da Aatif seferberliği... Fransa'da tedavisi tamamlanan Faslı yıldızın yetişmesi için sağlık heyeti çalışıyor. Aatif da hocasına, “Bu maçta mutlaka sahada olmak istiyorum” diyor.

Aatif: 'Beni oynat hocam'

Geçen sezonu 5. sırada tamamlayan, ancak aldığı ceza nedeniyle Avrupa’ya gidemeyemn Sivasspor, bu yıl da lige damga vurmaya kararlı. Geride kalan 4 maçta rakiplerine karşı üstün bir oyun ortaya koymasına rağmen ilk galibiyetini Gençlerbirliği karşısında alan Kırmızı-Beyazlılar, Ankara’daki mücadelede Beşiktaş’ı yenip üst sıralara tırmanmanın planlarını yapıyor. Yiğidolar’ı bu zorlu maç öncesi
düşündüren en önemli şey ise geçen sezonun 19 gollü kralı Aatif’ın sakatlığı. Sakatlığı nedeniyle milli takıma gidemeyen Fransa’daki doktorunda tedavi olan Sivas’ın gözdesi, şehre döndü. Utaka ve Chrisantus’un da sakatlıklarının tam olarak iyileşmesiyle eli güçlenen teknik direktör Roberto Carlos, sağlık ekibine Aatif’ın da kesin olarak yetiştirilmesi yönünde talimat verdi. Genç çalıştırıcı şimdilik planlarını onun üzerine yapıyor.

Durumu belirsiz

Sağ arka baldırında kök hücre tedavisi gören oyuncunun zorlu randevuya kadar yetişip yetişmeyeceği belli değil. Edinilen bilgiye göre Aatif da hocasına oynamak istediğini söylüyor. Pazar gününe kadar son durumuna bakılacak olak 27 yaşındaki futbolcu deneme idmanlarında ağrı hissetmezse ilk 11’deki yerini alacak. Aatif, yetişmezse onun mevkiisinde Hakan Arslan’ın oynaması bekleniyor.

M.Ali Sabuncu

Haberin Devamı
YORUM YAZ