MENÜ

Rezalet!

İstanbul'da dün öyle bir olay yaşandı ki, Türk futbolunun halini bir kez daha gözler önüne serdi. 2. Lig takımı Sarıyerspor'u çalıştıran Turhan Özyazanlar, kötü sonuçlara sinirlenen taraftarların saldırısına uğradı, burnu kırıldı.

Rezalet!

A Milli Takımımız’ın Euro 2016 yolunda yaşadığı hüsranın nedenlerinin konuşulduğu şu günlerde Türk futbolun adına rezalet olarak nitelendirilebilecek bir olay meydana geldi. Geçen sezon Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’a 2. Lig’de Play-Off oynatan, bu sezon ise PTT 1. Lig parolasıyla yola çıkan Sarıyerspor’un başına geçen tecrübeli teknik adam Turhan Özyazanlar saldırıya uğradı. Olayı trajik hale getiren durum ise Özyazanlar’a saldıranların Sarıyerspor taraftarları olmasıydı. Şampiyonluk hedefiyle yola çıkan İstanbul ekibinin 8 maç sonunda 1 galibiyet 7 beraberlikle 9. sırada kalmasına kızan bir grup taraftar dün takımın idman için otobüse bindiği sırada tesis önünde Özyazanlar’a saldırdı.

Tekmeler havada uçuştu!
Tekme ve tokatların havada uçuştuğu olay sonucunda deneyimli teknik adam hastanelik oldu. Edinilen bilgiye göre Özyazanlar’ın hayati tehlikesi yok, fakat birçok yerinden yaralanan Sarıyer’in hocasının burnunda kırık tespit edildi. Polisin olayın ardından saldırıyla ilgili araştırma başlattığı, olayda adı geçenlerin tespit edilip gereken cezanın en kısa zamanda verileceği öğrenildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ