MENÜ

Büyük final geldi çattı

Voleybolda Şampiyonlar Kupası'nın son sahibi Halkbank ile kupayı 2 kez müzesine götüren Fenerbahçe bugün kozlarını paylaşacak. Filede sezonun ilk büyük düellosu 17.30'da başlayacak.

Büyük final geldi çattı

Spor Toto Erkekler Voleybol Şampiyonlar Kupası, bugün Halkbank ile Fenerbahçe arasında oynanacak mücadele sonrası sahibini bulacak. Geçen sezon Spor Toto Süper Kupa adıyla yapılan ve son lig şampiyonu ile Türkiye Kupası’nın sahibinin karşılaştığı Spor Toto Şampiyonlar Kupası organizasyonu, hafta sonu başlayacak lig öncesi voleybolseverlere keyifli bir karşılaşma izleme fırsatı sunacak. Samsun’daki İlkadım Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu’nda yapılacak maç, ligin iki güçlü ekibini karşı karşıya getirecek.

Final oynamışlardı

Kupanın son sahibi Halkbank ile kupayı daha önce iki kez müzesine götüren Sarı- Lacivertliler arasındaki mücadele, saat 17.30’da başlayacak. Geçen sezon hem lig hem de Türkiye Kupası’nda şampiyonluk Halkbank’ın olmuştu. Bu nedenle Şampiyonlar Kupası Halkbank ile geçen sezon Türkiye Kupası’nda Halkbank ile final oynayan Fenerbahçe arasında yapılacak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ