MENÜ

Voleybol heyecanı Kanyon'a taşınıyor

Eczacıbaşı VitrA Voleybol Takımı, 17-18 Ekim tarihlerinde, “Voleybol Kanyon'da” etkinliğinde imza günü, fotoğraf çekimleri ve sürpriz etkinliklerle spor tutkunlarına unutulmaz deneyimler yaşatacak. Bu yıl üçüncüsü düzenlenecek etkinlik, Kanyon, VitrA ve Vodafone'un desteğiyle gerçekleştirilecek.

Voleybol heyecanı Kanyon'a taşınıyor

Voleybol Kanyon’da etkinliğinde voleybol oyunları, turnuvalar, Tigers Yüz Boyama, Tigers Bandosu, Vodafone ile 4G hız deneyimleri, Virgin Radio DJ’leri ile pek çok aktivite sporseverleri bekliyor.

Türk spor tarihinde birçok ilke ve erişilmesi güç başarılara imza atan, Türk voleyboluna birbirinden değerli isimleri kazandıran “Bir Spor Efsanesi” Eczacıbaşı VitrA Voleybol Takımı, yeni sezon kadrosu ile Kanyon’da voleybolseverler ile bir araya gelecek. 17-18 Ekim tarihlerinde Kanyon, VitrA ve Vodafone’un desteğiyle düzenlenecek olan “Voleybol Kanyon’da” etkinliğinde, Eczacıbaşı VitrA Takımı ile tanışma, oyunculardan imza alma ve hatıra fotoğrafı çektirme gibi eşsiz anlar, “Eczacıbaşı VitrA Voleybol Takımı Teknik Direktörü Giovanni Caprara Voleybol Öğretiyor”, “Neslihan Demir Güler ve Esra Gümüş Kırıcı ile Takım Ol, Maç Yap” gibi unutulmayacak deneyimler sporseverleri bekliyor.

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen voleybol etkinliği kapsamında “Top ve Saha Sizde Voleybol Turnuvası”, hem oynayanlara hem de izleyenlere voleybolun heyecanını yaşatacak. Vodafone ile 4G hızında “Hedefi Tuttur, Hediyeni Kazan!” oyunu ile Tigers Yüz Boyama gibi etkinlikler ve sürpriz hediyeler de etkinlik katılımcılarını bekliyor.

Eczacıbaşı taraftar grubu Tigers’ın bandosunun ve Virgin Radio DJ’lerinin de eşlik edeceği, iki günlük etkinlikte, Eczacıbaşı VitrA Voleybol Takımı, sporseverlere “TOP SİZDE!” diyecek, voleybol salonlardan Kanyon’a taşınacak

ETKİNLİK TAKVİMİ
17 Ekim, Cuma

12:00-13:00 Eczacıbaşı VitrA Voleybol Takımı İmza Etkinliği
13:00-14:00 Eczacıbaşı VitrA Voleybol Takımı Teknik Direktörü Giovanni Caprara Voleybol Öğretiyor
15:00-16:30 Vodafone ile 4G hızında “Hedefi Tuttur, Hediyeni Kazan!” Oyunu
16:00-17:30 9-12 Yaş Mini Voleybol Turnuvası
17:30-19:00 “Top ve Saha Sizde” Voleybol Turnuvası

18 Ekim, Cumartesi

12:00-13:00 Eczacıbaşı VitrA Voleybol Takımı İmza Etkinliği
13:00-14:00 Neslihan Demir Güler ve Esra Gümüş Kırıcı ile “Takım Ol, Maç Yap”
15:00-16:30 9-12 Yaş Mini Voleybol Turnuvası
16:00-18:00 Vodafone ile 4G hızında “Hedefi Tuttur, Hediyeni Kazan!” Oyunu

Etkinlik kapsamında; Takım ile Selfie, Vodafone ile 4G’yi deneyimleyeceğiniz eğlenceli aktiviteler, Voleybol Oyunları, Turnuvalar, Tigers Yüz Boyama, Tigers Bandosu ve Virgin Radio DJ’leri sizlerle…

Haberin Devamı
YORUM YAZ