MENÜ

Nilüfer Belediyesi'nden 4 madalya

Sandalye Eskrim Turnuvası'na katılan Nilüfer Belediyesi Tekerlekli Sandalye Eskrim Takımımız 1 altın, 1 gümüş ve 2 bronz madalya kazanarak önemli bir başarı elde etti.

Nilüfer Belediyesi'nden 4 madalya

Büyükler kategorisinde düzenlenen turnuvanın ilk gününde flöre ve son gününde ise epe müsabakalarına katılan sporcularımız Hakan Akkaya ve Nimet Erdoğan her iki branşta da madalya kazanmayı başardı.

Erkekler Flöre müsabakaları sonunda mutlu sona ulaşan isim Hakan Akkaya oldu. Bu branşta Hakan Akkaya altın madalyanın sahibi olurken Bayanlar Flöre branşında mücadele eden sporcumuz Nimet Erdoğan gümüş madalya kazandı.

Eskrimcilerimiz Epe branşında da mücadele etti. Nimet Erdoğan Bayanlar Epe’de, Hakan Akkaya ise Erkekler Epe’de turnuvayı üçüncü sırada tamamlayarak birer bronz madalya daha kazandılar.
1 altın, 1 gümüş ve 2 bronz madalya olmak üzere toplam 4 madalya kazanan başarılı sporcularımızın antrenörü Kader Yıldız: “Turnuvaya Avusturya, Belçika, Almanya ve Hollanda’yı temsilen 13 eskrimci katıldı. Nilüfer Belediyesi Tekerlekli Sandalye Eskrim Takımımız Türkiye’yi gururla ve başarıyla temsil etti.” dedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ