MENÜ

Fatih Terim'den iki kesik

Milliler, Çek maçının kadrosundan farklı iki isimle sahadaydı. Tecrübeli hoca, eleştirilere rağmen sahip çıktığı Tolga Zengin'in yerine Volkan Babacan'a eldivenleri verdi. Selçuk İnan da kulübede başlarken, Oğuzhan 11'deydi.

Fatih Terim'den iki kesik

Letonya maçının kadrosu açıklandığında yine önemli değişiklik vardı. İlk göze çarpan ise kaleciydi... Volkan Babacan kariyerinde ilk kez A Milli Takım formasını giyerken, Tolga Zengin kulübede yer alıyordu. Ay-Yıldızlılar’ın Çek Cumhuriyeti’ne 2-1 mağlup olduğu maç sonrası yediği goller nedeniyle eleştirilen Tolga’ya sahip çıkan teknik direktör Fatih Terim, dün gece karşılaşma saatine kısa bir süre kala bu sürpriz değişikliğe imza attı. Son idmanda Mert’i de deneyen Terim, bu konuda kurmaylarıyla yaptığı uzun görüşmelerin ardından kararını verdi. Volkan ilk kez milli olurken, rakibin penaltıdan bulduğu golün dışında kalesinde tehlikeli bir pozisyon yaşamadı. Deneyimli çalıştırıcı diğer bir değişikliği de orta alanda yaptı. Bu sezon formsuzluğu nedeniyle hedefteki adamlardan biri olan Selçuk İnan’ı kesen Fatih Terim, yıldız oyuncunun yerine Oğuzhan Özyakup’a görev verdi.

Zoraki değişiklik

Oğuzhan da yaşadığı sakatlık sonrası 40. dakikada yerini Bilal’e bıraktı. Ayrıca Çekler’e karşı oynanan maçta stoper olarak görev yapması eleştirilen Mehmet Topal, yine aynı bölgede oynadı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ