MENÜ

Erkan Sözeri: Her maça kazanmak adına

PTT 1. Lig takımlarından Orduspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, "Biz her maça kazanmak adına hazırlanıyoruz" dedi.

Erkan Sözeri: Her maça kazanmak adına

Sözeri, kulübün Durugöl Tesislerinde gazetecilere yaptığı açıklamada, göreve geldiği ilk günden bu yana sıkı bir çalışma içerisine girdiklerini belirtti.

Takımda dengeleri oturtmak adına gayret gösterdiklerini ifade eden Sözeri, hafta sonu deplasmanda oynayacakları Şanlıurfaspor maçına hazırlandıklarını söyledi.

Karşılaşmanın rakiplerinin stadındaki çalışmalar nedeniyle Elazığ’da oynanacağını kaydeden Sözeri, şöyle devam etti:

"Şanlıurfaspor takımının aldığı sonuçlar ortada. Ligde iyi gidiyorlar. Kaliteli de bir kadroları var. Herkes kendine göre kaliteli kadro kurduğuna inanıyor. Orduspor’da bunlardan birisi ama kimi takım lige iyi başlıyor, kimi takım kötü. Orduspor da lige kötü başlayanlardan ama bunu terse çevirmek bizim elimizde. Biz artık iyi gitmek istiyoruz. Orduspor için deplasman ya da iç saha maçları fark etmez. Böyle de bir ayrım yapmıyoruz. Biz her maça kazanmak adına hazırlanıyoruz. İnşallah Şanlıurfaspor karşısında istediğimiz sonucu alıp beklenen yükselişi bu maçla birlikte yapmak istiyoruz."

Takımdaki sakat oyuncular

Sözeri, takımda bazı oyuncuların sakatlıklarının bulunduğunu da anlatarak, "Sakat olan Landel’i tedavi için İstanbul’a gönderdik, Martin Mutumba’nın sakatlığı ise yeniden nüks etti. Bu oyuncularımız bir süre daha bizimle olamayacak. İki oyuncumuzun sakatlıkları ciddi diyebiliriz" şeklinde konuştu.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ