MENÜ

Bilal kurtardı penaltı yıktı!

Sakatlanan Oğuzhan'ın yerine oyuna giren Bilal Kısa, 47. dakikada Ay-Yıldızlılar'ı muhteşem bir golle öne geçirdi. Ancak Çek maçının yıldızı Ozan, tecrübesizliğine kurban gitti, yaptırdığı penaltıyla 'Ah' çektirdi!

Bilal kurtardı penaltı yıktı!

Gruptaki geleceğimiz açısından 'erken final' olarak başladığımız Letonya maçı da hüsranla bitti. Millilerimiz, mutlak zafer parolasıyla çıktığı maçın ilk yarısında baskılı oynadı, tüm istatistiklerde rakibine büyük fark attı ama golü bulamadı. 40. dakikada sakatlığı nedeniyle çıkmak zorunda kalan Oğuzhan'ın yerine oyuna dahil olan Bilal Kısa, 47'de uzak mesafeden öyle bir gol attı ki, herkesi mest etti. Ancak sevincimiz pek uzun sürmedi. Tam, Bilal'in füzesiyle, "Maçı kopardık, nefes aldık" derken Çek Cumhuriyeti maçının yıldız ismi Ozan Tufan, tecrübesizliğine yenik düştü. Ceza alanında kontrolsüz bir şekilde rakibine kayan gelecek vaadeden oyuncu penaltıya neden oldu. Volkan bakışları arasında rakip skoru eşitlerken kalan bölümde ortaya konan performans sonucu değiştirmedi. Millilerimiz gruptan çıkma şansını bu maçın ardından neredeyse mucizelere kaldı.

Haberin Devamı

Kurtarıcı Hamit!

Milliler'in skor bulması gereken zamanda Fatih Terim'in oyuna Hamit Altıntop'u sokması ise gecenin eleştirilere neden olan olaylarından biriydi. Galatasaray'da sakatlığı nedeniyle yaklaşık bir yıl topa bile dokunmayan tecrübeli orta saha oyuncusu kurtarıcı olarak 70. dakikada oyuna girdi, ancak etkili olamadı.

YORUM YAZ