MENÜ

'Beşiktaş'ı bana bırakın'

Geçen sezon Sivasspor formasıyla 22 mücadelede attığı 9 golle sezonun dikkat çeken ismi olan Utaka, Beşiktaş karşısında patlama yapmaya hazırlanıyor. Nijeryalı forvet, “Sakatlığım geçti, gol atmanın vakti geldi. Bu maçta gollerimi sıralamak istiyorum” dedi.

'Beşiktaş'ı bana bırakın'

Sivasspor formasıyla sezona damga vurmayı hedefleyen Nijeryalı forvet John Utaka, Beşiktaş maçına odaklandı. Geçen sezonun ikinci devresinde attığı gollerle dikkatleri çeken ancak bu sezon sadece 1 kez gol sevinci yaşayan Yiğidolar’ın hücum silahı, 4 maçlık suskunluğunu Beşiktaş karşısında bozmak istiyor.

‘Tenis oynamıyoruz!’

“Beşiktaş maçı bizim için çok önemli. Mutlaka kazanmak için oynayacağız” diyen tecrübeli forvet, “Yeniden gol atmanın zamanı geldi. Gollerimle galibiyete katkı sağlamak istiyorum. Futbol 11 kişi oynanıyor. Neticede bir tenis maçı oynamıyoruz. Herkesin zaman zaman iyi ve kötü dönemleri oluyor. Önemli olan takım olarak iyi çalışıp, iyi oynayıp galibiyetler alabilmek. Sadece benim gol atmam çok önemli değil” sözlerini sarfetti. Beşiktaş maçında Chrisantus ile oynamanın kendisine avantaj sağlayacağını belirten Utaka, “Sakatlığım tam olarak geçti. Şimdi bu zorlu maçı da kazanıp gücümüzü herkese göstermek istiyoruz” ifadesini kullandı.

Şutlarla yıkacak

Zorlu maçın hazırlıkları teknik direktör Roberto Carlos yönetiminde gerçekleştirildi. Antrenman, top kapma ve pas çalışmasıyla başladı. Yarı sahada çift kale maçla devam eden idman, şut çalışmasıyla sona erdi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ