MENÜ

Arsene Wenger Mourinho'dan özür diledi

Stamford Bridge'de oynanan maçta Mourinho'yu saha kenarında iten Arsene Wenger, Fransız televizyonuna bu konuda bir açıklama yaptı ve Jose Mourinho'dan özür diledi.

Arsene Wenger Mourinho'dan özür diledi

İngiltere Premier Ligi'nde 7. haftada karşı karşıya gelen Chelsea-Arsenal maçında birbirine giren Arsene Wenger-Mourinho ikilisi Avrupa'da çok konuşulan olaylar arasında yer alıyordu. Bu konu ile ilgili Arsenal teknik patronu Arsene Wenger açıklamalarda bulundu. Tecrübeli çalıştırıcı "Geriye dönüp baktığımda yaptığım hareketin ve verdiğim reaksiyonun doğru olmadığını düşünüyorum. Baştan sona bu hareket benim futbol sahasındaki davranışım olmamalıydı. Her zaman en ufak şiddete karşı olan bir insan olarak özür diliyorum. Bizim için çok önemli bir maç olması nedeniyle üzerimizde takım olarak gerginlik vardı. Hepimizin aklında geçen sezonki 6-0 kaybettiğimiz maç vardı ve bu maç benim 1000. maçımdı Arsenal'de. Tekrar özür diliyorum. Aslında itmeden fazla da bir şey olmadı. Bu bir Rugby maçı olsaydı bu kadar büyütülmezdi" sözlerini söyledi.

MİNİ YORUM

Bu açıklama belki biraz geç oldu fakat özür dilemenin erdem olduğunu unutmayalım.%100 haksız olan bir insanın özür dilemesinden daha doğal birşey olamaz.Hangi hoca Arsenalin başında bir sezon önce 1000.nci maçını 6-0 kaybetse böyle bir reaksiyon verirdi ve gergin olması doğaldı.

Edip Adanır - Londra

Haberin Devamı
YORUM YAZ