MENÜ

Beşiktaş, Barcelona'ya mağlup oldu: 35-25

Beşiktaş Mogaz Hentbol Takımı, VELUX EHF Şampiyonlar Ligi'nin 3. haftasında karşılaştığı Barcelona'ya deplasmanda 35-25 yenildi.

Beşiktaş, Barcelona'ya mağlup oldu: 35-25

Siyah-beyazlılar Blau Grana'da konuk olduğu Barcelona'dan puan alamadı. Dünya devi karşısında maça Yunus, Nincevic, Bülent, Dacevic, Ozan, Erwin ve Tolga 7'siyle başladı. İlk 10 dakikayı oldukça güçlü bir oyunla geçen Beşiktaş Mogaz 4-3 üstünlüğü yakaladı. Ardından mola alan Barcelona, skor farkını eritip öne geçmeyi başardı. Özellikle hızlı hücumlarda İzlandalı yıldız Gudjon Valur Sigurdsson'a engel olamayan siyah beyazlılar devre sonlarına doğru farkın çok fazla açılmasına izin vermeden, devreyi 19-12'de geride kapattı.

İkinci yarıda özellikle Erwin, Dacevic ve Tolga Özbahar'ın iyi performansıyla oyuna tutunan Beşiktaş Mogaz, farkı 5-6 gol seviyesine indirdi. Yunus Özmusul'un üst üste kurtarışlarıyla daha da motive olan Beşiktaş Mogaz , güçlü rakibine karşı oldukça dirayetli bir oyun ortaya koydu. Jesper Noddesbo ve Nikola Karabatic gibi yıldızlarıyla skor üreten Barcelona 7 metrelerden bulduğu gollerle skordaki üstünlüğünü korudu. Ivan Nincevic ve Predrag Dacevic'in ortaklaşa ürettiği müthiş Kempa (Tata) golüyle de Blau Grana'da yerini alan yaklaşık 2 bin 500 kadar taraftardan alkış alan siyah-beyazlılar, iyi oyununu 25 golle süslese de evinde 38 gol ortalamayla oynayan Barcelona'nın attığı 35 gole engel olamadı ve 35-25 mağlup oldu.

Beşiktaş Mogaz 3 hafta sonunda henüz puanla tanışamadı.

Beşiktaş Mogaz Avrupa'da oynayacağı 100. maça Flensburg-Handewitt karşısında 16 Ekim Perşembe günü Kocaeli Şehit Polis Recep Topaloğlu Salonu'nda çıkacak.

BARCELONA-DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ