MENÜ

Eskişehir'de Sağlam sert esti

Eskişehirspor'da üst üste yaşanan puan kayıpları teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ı adeta çıldırttı. Öğrencilerini tek tek uyaran deneyimli hocanın, kadroda köklü değişiklikler yapmaya hazırlandığı öğrenildi.

Eskişehir'de Sağlam sert esti

Sezona zirve hesaplarıyla giren ancak geride kalan 5 hafta sadece 1 galibiyeti bulunan Eskişehirspor’da Çaykur Rizespor yenilgisi bardağı taşıran son damla oldu. Üst üste yaşanan puan kayıpları teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ı çileden çıkardı. Milli maç nedeniyle lige verilen arada operasyon yapmaya hazırlanan deneyimli teknik adamın, alacağı radikal kararları öğrencilerine tek tek tebliğ edeceği bildirildi. Öncelikle kadro yapısında köklü bir diğişikliğe gitmeyi planlayan Sağlam’ın defans kurgusunu da tamamen değiştirmeyi düşündüğü gelen haberler arasında.

Milli maç sonrası operasyon

Ligde 5 maç sonunda öğrencilerinin sergilediği performanstan memnun kalmayan Es Es’in teknik patronunun, futbolcularını da tek tek uyardığı ortaya çıktı. Raheem Lawal, İbrahim Sissoko ve Erkan Zengin’le birebir görüşüp kendilerinden toparlanmalarını isteyen Sağlam’dan Ergün Teber ve Sezgin Coşkun da nasibini aldı. Kırmızı-Siyahlı çalıştırcının, kazanılan Torku Konya maçından sonra performanslarını beğenmeyip kızağa çektiği ikiliye “Sizlere son bir şans vereceğim” dediği ifade edildi. Sakatlığı geçen Özgür Çek ve Diego Angelo’dan da daha çok çalışmalarını isteyen Sağlam’ın operasyon tarihini de belirlediği öğrenildi. Milli maç sonrası düğmeye basmaya hazırlanan başarılı çalıştırıcının, Bursaspor maçına da farklı bir kadroyla sahaya çıkacağı ileri sürüldü.

Haberin Devamı
YORUM YAZ