MENÜ

Es Es'e milli ilaç!

Süper Lig'in en deneyimsiz geri dörtlüsüyle savunmada büyük zaaflar yaşayan ve galibiyete hasret kalan Eskişehirspor'a milli ara ilaç olacak. Sakatlığı geçen Diego, hazır hale gelecek. Sol beke Ergün Teber, diğer stopere de kaptan Sezgin geçecek

Es Es'e milli ilaç!

Gençleşen kadrosu, kaliteli transferleriyle sezona iddialı bir şekilde hazırlanan Eskişehirspor'da alınan sonuçlar hayal kırıklığına neden oldu. İlk maçta Torku Konyaspor'u deviren Kırmızı-Siyahlılar'ın yüzü bir daha gülmedi. Hücum hattında, Erkan Zengin, Sissoko, Mirkan gibi isimlerle etkili olan Es Es buna karşılık savunmada genç isimlerin kurbanı oldu. Diego ve Akaminko gibi iki tecrübeli yabancının sakatlığında, defansı Birol Parlak, Berkay Dabanlı, Kaan Kanak ve Kamil Ahmet gibi Süper Lig'in en deneyimsiz geri dörtlüsüne emanet eden Ertuğrul Sağlam, savunmadaki sıkıntıyı milli arada giderecek. İyileşen Diego, 15 günlük arada özel program dahilinde çalışacak ve Bursa maçına kadar hazır duruma gelecek.

Kaptan'a görev

Ankaragücü'nden transfer edilen ve asıl mevkii sağ açık olan Kaan Kanak'ı da sol bek oynatmaktan vazgeçecek olan tecrübeli hoca, bu bölgede ilk hafta oynattığı deneyimli savunmacı Ergün Teber'e şans verecek. Ayrıca Berkay'ın yerine de kaptan Sezgin'in stoperde görev alması bekleniyor. Dolayısıyla Eskişehirspor'da en sıkıntılı bölge olarak gösterilen savunmadaki krizi bu şekilde aşılmaya çalışılacak.

M.Ali Sabuncu

Haberin Devamı
YORUM YAZ