MENÜ

Fırtına Karabük'te kopacak!

Avrupa'dan büyük hasarla dönen Trabzonspor, Kardemir Karabükspor karşısında 3 puana şartlandı. Bordo-Mavililer, 7 eksikle gittiği deplasmandan sezonun ilk galibiyetine imza atıp, ligde yeni bir sayfa açmayı hedefliyor.

Fırtına Karabük'te kopacak!

Trabzonspor, Kardemir Karabük deplasmanında yara saracak. UEFA Avrupa Ligi'nde Legia Varşova karşısında ilk yenilgisini alan, Papadapoulos ve Kevin Constant’ın sakatlıklarıyla sarsılan Bordo-Mavililer, en büyük şoku ise kaleci Onur Kıvrak’ın 6 ay sahalardan uzak kalacağı haberiyle sarsıldı. 20 kişilik kadrosuyla Karabük’e giden Karadeniz temsilcisinde hedef mutlak galibiyet. Mavi Ateş’e misafir olacak Trabzonspor, hem sezonun ilk galibiyetine imza atmayı hem de taraftarına çifte bayram yaşatmayı hedefliyor. Bu 3 önemli silahından yoksun olan Fırtına’da Mustafa, Aykut, Özer ve Deniz Yılmaz’ın da sakatlıkları devam ediyor. Her şeye rağmen Karabük’ten galibiyetle ayrılıp yeni bir sayfa açmayı planlayan teknik direktör Vahid Halilhodzic’in 90 dakikadaki en büyük kozu ise Oscar Cardozo olacak.

‘Eksiklerimiz çok ama...’

Onur’un yerine kaleye Fatih Öztürk’ün geçeceği maçta Bosnalı çalıştırıcının, savunmada da Papadopoulos’un yokluğunda Mustafa Akbaş’a görev vermesi bekleniyor. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yapılan son provada takımla bir toplantı yapan 61 yaşındaki futbol adamının, öğrencilerinden galibiyet istediği bildirildi. Önemli eksiklerle zor bir 90 dakikaya çıkacaklarına vurgu yapan Halilhodzic’in, “Eksiklerimiz çok. Ancak sizlere güveniyorum. Hepinizin büyük bir özveriyle mücadele edeceğini biliyorum. Sahada hakemlerle ve rakiple gereksiz diyaloga girmeyin. Trabzon’a 3 puanla dönelim” diyerek öğrencilerini motive ettiği öğrenildi. Bu ardada son çalışmasını Karabük’te Hasan Doğan Tesisleri’nde yapan Fırtına’da son günlerde sergiledikleri performansla eleştiri oklarına hedef olan Mehmet Ekici ve Fatih Atik taraftara galibiyet sözü verdi.

Muhtemel ilk 11'ler

Kardemir Karabükspor: Abdülaziz, Erdem, Murat, Mabiala, Tanju, Ahmet İlhan, Samba Sow, Hakan, Aykut, Traore, Kumbela

Trabzonspor: Fatih Öztürk, Bosingwa, Belkalem, Mustafa Akbaş, Musa Nizam, Medjani, Soner, Fatih Atik, Mehmet Ekici, Yusuf, Cardozo

Stat: Dr. Necmettin Şeyhoğlu

Saat: 16.00

Hakem: Hüseyin Göçek

Yayın: Lig TV

Haberin Devamı
YORUM YAZ