MENÜ

Fenerbahçe söktü, aldı: 2-1

Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında Fenerbahçe, Torku Konyaspor'u 2-1 mağlup etti. Sarı Lacivertliler'in gollerini Webo ve Sow atarken, Konya'nın tek golü Rangelov'dan (P) geldi. Kanarya'da Bekir İrtegün 45+1'de gördüğü kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

Fenerbahçe söktü, aldı: 2-1

Süper Lig'de 4. haftayı Akhisar Belediyespor mağlubiyeti ile kapatan Fenerbahçe, bu yenilgiyi seyircisi önünde telafi etmek için Torku Konyaspor karşısına çıktı. Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanan maça Fenerbahçe etkili başladı. Dakikalar 27'yi gösterdiğinde sağ kanattan Caner'in ceza sahası içerisine gönderdiği ortaya Pierre Webo, savunmandan önce davranarak kafa vuruşunu yaptı ve topu filelere gönderdi: 1-0.

Konya penaltıdan eşitledi


İlk yarının bitmesine az bir süre kala, dakika 42'de Caner Erkin, Konyaspor'lu futbolcuyu yere düşürdü ve hakem Mete Kalkavan, penaltı noktasını gösterdi. 43. dakikada Rangelov topun başına geldi ve durumu 1-1'e getiren golü kaydetti.

Bekir kırmızı gördü, ortalık karıştı


Dakikalar 45+1'i gösterdiğinde Bekir İrtegün, Rangelov'a tehlikeli hareket yaptı. Hakem Mete Kalkavan, Bekir'e direkt kırmızı kart gösterdi. Bu kartın sonrasında ortalık karıştı. Fenerbahçeli futbolcular hakem Mete Kalkavan'a itirazda bulundular. Bu itirazlar sonucunda Volkan Demirel ve Caner Erkin sarı kart gördü. Bu arada Bekir İrtegün, Fenerbahçe'de forma giydiği 8 sezonda ilk kez kırmızı kart gördü. Maçın ilk yarısı 1-1'lik skorla sona erdi.

Bambaşka bir Fenerbahçe


Karşılaşmanın ikinci yarısına Fenerbahçe hızlı başladı. 50. dakikada yine sağ kanattan Caner Erkin ceza sahasına ortasını gönderdi. Moussa Sow kafa vuruşuyla durumu 2-1'e getirdi. Karşılaşmanın geriye kalan bölümlerinde Fenerbahçe etkili ataklar gerçekleştirdi ancak farkı 2'ye çıkaran golü bulamadı. Maçın son anlarına doğru Torku Konyaspor, etkisini artırdı ve rakip kaleye tehlikeli ataklar gerçekleştirdi. Ancak konuk ekip de skoru değiştiren bir sonuç elde edemedi. Fenerbahçe, son anlarını zorlandığı maçta Torku Konyaspor'u 2-1 mağlup etmeyi bildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ