MENÜ

Sultanlar kayıp: 1-3

A Milli Kadın Voleybol Takımımız, Dünya Şampiyonası'ndaki kötü gidişatını yine 'dur' diyemedi. İkinci tura zar zor çıkan Filenin Sultanları, ilk maçında ABD'ye 3-1 yenilerek 3. etap şansını mucizelere bıraktı.

Sultanlar kayıp: 1-3

İtalya’nın ev sahipliğinde düzenlenen Dünya Kadınlar Voleybol Şampiyonası’nda Türkiye beklenen performansı bir türlü ortaya koyamadı. İtalyan çalıştırıcı Massimo Barbolini yönetiminde tecrübeli oyuncular ile genç isimlerden oluşturulan kadromuz, turnuvanın ikinci turuna da kötü bir giriş yaptı. Ay-Yıldızlılar, ilk tur B Grubu’nda sadece Kanada ile Kamerun’u yenen ve rakiplerinin elenmesi nedeniyle ikinci turdakiF Grubu’na puan taşıyamadı. Filenin Sultanları, silbaştan başlamak istediği ikinci tur, açılış maçında da ABD’ye karşı tutunamadı. Millilerimiz ilk seti 29-27 kazanmasına rağman çabuk
pes etti.

Rakibimiz Rusya

İkinci sete de savunma ve servislerde sıkıntılı başlayan kızlarımız, basit hatalar yapınca, bu bölümü 25-19 kaybetti. 3. sete hızlı hücumlarla başlayan Türkiye, Seda’nın sayılarıyla oyuna tutunmaya çalışsa da basit hatalar yine sonumuz oldu: 2-1. Kazanacağı seti kaybetmenin vermiş olduğu moral bozukluğuyla, 4. sete çıkan Filenin Sultanları, ABD’nin smaçlarına engel olamayınca, maçı 3-1 kaybetti. Ay-Yıldızlılar, böylece gruptan çıkma şansını da iyice zora soktu. Türkiye, F Grubu’ndaki ikinci maçını TSİ 18.00’de Rusya’yla oynayacak. Millilerimiz kalan maçlarında; Hollanda ve Kazakistan’la karşılaşacak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ