MENÜ

Mehmet Özdilek: Mutlaka kazanmalıyız

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, hafta sonunda oynayacakları Eskişehirspor maçının kolay olmayacağını ancak mutlaka kazanmaları gerektiğini belirterek, "Bir galibiyet bizi moral ve motivasyon açısından çok iyi yerlere taşıyabilir" dedi.

Mehmet Özdilek: Mutlaka kazanmalıyız


Mehmet Cengiz Tesislerinde basın toplantısı düzenleyen Özdilek, Bursaspor maçında beklenmedik bir mağlubiyet aldıklarını ancak ligin ilk 4 haftası itibariyle en iyi oynadıkları maçı kaybettiklerini söyledi. Ligin zor geçtiğini ve birçok takımın beklentilerin altında kaldığını anlatan Özdilek, "Bizde bulunduğumuz konumdan mutlu değiliz. Daha fazla puanımız olmalıydı. Eskişehirspor ile yapacağımız maçın bu açıdan önemi bir kat daha fazla. Ligde iç ve dış saha kavramı kalmadı. Her takım her takımı her sahada yenebiliyor. Bizim de Eskişehirspor'u yenmemiz lazım. Rakibimizin 5, bizim ise 2 puanımız var. Mutlaka kazanmalıyız. Bir galibiyet bizi moral ve motivasyon açısından çok iyi yerlere taşıyabilir" diye konuştu.

"OYUNCULARIMIZA GÜVENİM DEVAM EDİYOR"


Eskişehirspor karşısında kazanmaktan başka düşünceleri olmadığını ifade eden Özdilek, "Bunun için çalışıyoruz ve bu güçteyiz. Oyunculara olan güvenim devam ediyor. Bazen istediklerinizi ve düşündüklerinizi sahaya yansıtamıyorsunuz. Ama her geçen gün iyiye gidiyoruz. Rakibin gücünü biliyoruz. Kolay maç olmayacak ama kazanmamız gerekiyor. Kazanıp camiamıza bayram hediyesi sunmak birinci önceliğimiz olacak. Düşündüklerimizi sahaya yansıtarak şehrimize dönmek istiyoruz. Alacağımız bir galibiyet bizi çok iyi yerlere getirecektir" dedi.

LUA LUA'NIN KADRO DIŞI KALMASI


Lua Lua'nın kadro dışı bırakılması olayına ilişkin açıklama yapan Özdilek, futbolcu ile kişisel bir problemi olmadığını belirterek futbolda benzer olayların yaşandığını anlattı. Özdilek şunları söyledi:
"Futbol dün ne yaptığın değil, bugünkü performansın önemli. Saha içi ve dışı performansından memnun değiliz. Tolere etme şansımız da yok. Diğer oyunculara haksızlık olurdu. Futbolda adaletli bir yaklaşımım var. Şu anda içimizde olmasının faydadan çok bize zarar getireceğini düşündük. Durumunu gözlemleyeceğiz. Gelişim gösterirse aramızda olmaması için bir neden yok. Kendisinden beklentiler fazlaydı ancak buna karşılık veremedi. 4 haftalık süreçte performansı beklentimizin altında kaldı. Bu nedenle kadro dışı bıraktık."

"BEKLENTİLERE CEVAP VEREMEDİ"

Özdilek, kadro dışı kalma süresi ile ilgili bir soruyu da, "Bu iş çocuk oyuncağı değil. Belli bir süre geçecek, ondan sonra durumuna bakacağız, yeniden değerlendireceğiz. Herkese karşı objektif olmayı çalışıyoruz. Lua Lua'yı eskiden beri tanırım. Beklentilere cevap veremeyen oyuncunun hem kendi adına hem de takım adına faydalı olamayacağını düşündük" diyerek yanıtladı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ