MENÜ

Hayali yeniden Fenerbahçe'ye dönmek

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un Fenerbahçe'den 1 yıllığına kiralık olarak renklerine bağladığı Recep Niyaz, "Hedeflerim ve hayallerim arasında Fenerbahçe'ye yeniden dönmek var" dedi.

Hayali yeniden Fenerbahçe'ye dönmek

Samsunsporlu futbolcular Recep Niyaz, Musa Aydın, Taha Yalçıner, Mbilla ve Aminu Umar, Fakülte Kolejinde düzenlenen söyleşiye katıldı.

Öğrencilerin sorularını yanıtlayan genç futbolcu Recep Niyaz, sakatlığının tamamen geçtiğini ve artık forma beklediğini söyledi.

En büyük hedefinin Fenerbahçe formasını yeniden giymek olduğunu vurgulayan Niyaz, "Samsunspor’a kiralık olarak geldim, tekrar Fenerbahçe’ye döneceğim. Samsunspor da büyük kulüp ama herkesin olduğu gibi benim de hedeflerim var. Hedeflerim ve hayallerim arasında Fenerbahçe’ye yeniden dönmek var. Şimdi Samsunspor’un başarısı için ter döküyorum, bunu başardıktan sonra kader bizi nereye götürürse orada olacağım" diye konuştu.

Kaptan Musa Aydın ise kırmızı-beyazlıların altyapısının Türkiye’de dereceye giren yarışmacı takım olduğunu ifade etti.
Futbolcular olarak bu yıl Süper Lig’e çıkmak istediklerini belirten Aydın, "Süper Lig’e çıktıktan sonra kalıcı hale gelmeyi hedefliyoruz. Bunun için kulübümüz altyapıya büyük önem veriyor. Bu yıl içinde çok sayıda oyuncu altyapıdan A takıma yükseldi. Gelecek yıllarda da bunun artarak devam edeceğine inanıyorum. Bu potansiyel bu şehirde var" ifadelerini kullandı.

"Galatasaray formasını giyebilirim"

Nijeryalı futbolcu Aminu Umar da Samsunspor’da çok mutlu olduğunu dile getirdi.

İlk kez ülkesinden yabancı bir ülkeye transfer olduğunu anlatan Umar, "Türkiye’de Süper Lig’de oynamak isterim. Özellikle 4 büyük takım arasından Galatasaray formasını giyebilirim" dedi.

Taha Yalçıner de bu sezon Samsunspor haricinde birçok takımdan teklif almasına rağmen Samsun’da kaldığını vurgulayarak, "Samsun’da mutlu olduğum için kaldım. Bu yıl Samsunspor’un Süper Lig’e yükselmesi için futbolcular olarak elimizden geldiğinden fazlasını ortaya koyacağız. Umarım bunu başarabiliriz" diye konuştu.

Golcü futbolcu Mbilla ise Samsunspor’da bu yıl en az 12 gol atmayı hedeflediğini kaydetti.

Haberin Devamı
YORUM YAZ