MENÜ

‘Galatasaray'ı zorda bıraktık'

4-1 biten maçın ardından konuşan Wenger, “Aldığımız galibiyet kolay olmadı. Galatasaray'ı grupta zor durumda bıraktık. İstanbul'da da işimizin kolay olacağını düşünmüyorum” dedi.

‘Galatasaray'ı  zorda bıraktık'

Arsenal’de göreve başlayışının 18. yılını zaferle kutlayan Wenger 90 dakika sonunda oldukça mutluydu. Oyuncularının performansından son derece memnun olduğunu belirten tecrübeli teknik adam, “Mücadelenin kolay geçtiğini düşünmüyorum. Aldığımız bu galibiyeti hızlı ve organize oynamamıza borçluyuz. Welbeck’in performansı maçta fark yarattı diyebilirim. Galatasaray gibi güçlü bir rakibe karşı 10 kişi oynamak her zaman zordur ve biz de ikinci yarının büyük bölümünü bu şekilde oynamak zorunda kaldık. Ancak maçı galibiyetle tamamlamayı başardık” dedi.

‘İşimiz daha bitmedi’

Bu sonuçla Galatasaray’ın gruptaki durumunu zora soktuklarına vurgu yapan Wenger, “Bundan sonra onları daha zorlu maçlar bekliyor olacak. Tabii bizim için de aynı şekilde. Sonuçta Galatasaray’la oynayacağımız bir maç daha var ve İstanbul’da da işimizin kolay olacağını düşünmüyorum” sözlerini sarf etti.

Haberin Devamı
YORUM YAZ