MENÜ

Fırtına zamanı

Ligde henüz galibiyetle tanışamayan Trabzonspor, zaferle başladığı Avrupa Ligi'nde ikinci 3 puanı için Legia'yı ağırlıyor. Karadeniz ekibinde teknik direktör Vahid Halilhodziç'in yabancı ağırlıklı bir kadroyla sahaya çıkması bekleniyor.

Fırtına zamanı

Son iki sezondur Avrupa başarıları ile dikkatleri üzerine çeken Trabzonspor, ikinci randevusuna Avni Aker’de çıkıyor. Süper Lig’de bu sezon oynadığı 4 maçtan 4 beraberlikle ayrılan Karadeniz ekibi, Avrupa Ligi’ndeki ilk sınavında ise hatırlanacağı gibi Metalist’i deplasmanda 2-1 mağlup etmişti. Bordo-Mavililer’in şimdiki hedefi ise Legia Varşova. İkinci mücadeleden de galibiyetle ayrılıp grupta rahat bir nefes almakta kararlı olan Trabzonspor’da teknik direktör Vahid Halilhodziç’in yabancı ağırlıklı bir kadroyla sahaya çıkması bekleniyor. Avni Aker’de oynadığı Play-Off maçında Rostov’u mağlup ederek bu sezonki ilk galibiyetini de yine Avrupa arenasında tatmış olan Trabzonspor’da sakatlığı devam eden Mustafa dışında eksik oyuncu bulunmuyor.

2 maçta 6 puan

Trabzonspor, geçtiğimiz sezon da Legia Varşova ile Avrupa Ligi’nde aynı grupta yer alıyordu. Bordo-Mavililer, rakibini gruptaki her iki karşılaşmada da 2-0’lık sonuçlarla mağlup etmeyi başardı. O karşılaşmalarda Karadeniz ekibini galibiyete taşıyan 2 golü Olcan Adın, 1 golü Janko kaydetmiş, 1 gol de kendi kalesine ters vuruşla gerçekleşmişti. Legia Varşova, bu sezon gruptaki ilk maçında ise Lokeren’i 1-0 ile geçti.

Cardozo’nun maçları

Karadeniz ekibinin yıldızı Cardozo, Avni Aker’deki maçta golle buluşmakta kararlı. Avrupa Ligi Play-Off maçında Rostov ağlarını havalandıran Paraguaylı yıldız, deplasmandaki Metalist müsabakasında ise golle buluşmasa da birçok akının yaratıcısı olmuştu. Bordo-Mavililer’in en önemli silahının bu 90 dakikada Waris ile birlikte oynaması bekleniyor. Waris de böylece ilk kez Cardozo’nun partneri olacak.

Muhtemel ilk 11'ler

Trabzonspor: Onur, Zeki, Belkalem, Papadopulos, Musa Nizam, Sefa, Mejdani, Constant, Yusuf, Waris, Cardozo

Legia Varşova: Kuciak, Broz, Rzezniczak, Junior, Brzyski, Vrdoljak, Jodlowiec, Zyro, Duda, Kucharczyk, Radovic

Stat: Avni Aker

Saat: 20.00

Yayın: D-Smart

Hakem: Viktor Kassai

Haberin Devamı
YORUM YAZ