MENÜ

Dirk Kuyt: Maalesef yaşlandım

Fenerbahçe'nin başarılı oyuncusu Dirk Kuyt, evinin kapılarını FB TV'ye açtı.

Dirk Kuyt: Maalesef yaşlandım

Fenerbahçe’deki genç oyuncularla ilgili de konuşan Kuyt, iyi yaptıkları şeyleri de kötü yaptıkları şeyleri de onlara söylediğini ifade etti. Kuyt şunları söyledi:

"Gerçekten yüksek kalitede, çok kaliteli formalar. Aynı zamanda güzel de görünmesini istiyoruz tabii ki bu formaların. Kalite açısından, gerçekten çok memnunum bu formalardan. Aynı zamanda formaların görüntüsü de beni çok mutlu ediyor, ondan çok memnunum"

Öncelikle şu konuda kendimi son derece ayrıcalıklı hissediyorum; ben gençken benden yaşça büyük insanlar vardı hep etrafımda, onlar her zaman benle konuşuyorlardı ve bana yardımcı oluyorlardı, benim daha iyi bir oyuncu olmama yardımcı oluyorlardı. Şu anda maalesef ben yaşlı bir oyuncu oldum artık. Fakat Fenerbahçe ile ilgili şöyle güzel bir konu var; biz gerçekten birkaç tane genç ve yetenekli oyuncuya sahibiz. Aynı zamanda hocamızın da bir özelliği var, biz şöyle bir hocaya sahibiz; o, onların A takımla antrenman yapmasından çekinmeyen, korkmayan bir hoca. Bizimle antrenman yapmak, genç oyuncular için gerçekten çok güzel bir durum. Bu, onların çok hızlı bir şekilde daha iyi birer oyuncu olmalarına yardımcı olacaktır diye düşünüyorum. Ayrıca bizim gibi tecrübeli ve yaşça büyük oyuncular için de son derece önemli bir görev diye düşünüyorum, onlara yardım etmek ve onlara yanlışlarını anlatma konusu. Fakat aynı zamanda neleri iyi yaptıklarını da söylemek de büyük önem taşıyor. Ben onlarla konuşmayı seviyorum ve buna çalışıyorum. Bir şeyi iyi yaptıklarını düşündüğümde onlara söylüyorum. Fakat bir şeyi kötü ve yanlış yaptıklarını düşündüğümde de onlara söylüyorum. Ama ne söylersem söyleyeyim, onlara yardım etmek için söylüyorum. Ben hiçbir zaman onları kırmak, onları üzme amaçlı bir şey yapmıyorum. Belki bazen onlara karşı eleştirel yaklaşıyorum, bu tamamen onların daha güçlü olmaları ve bir gün umarım Fenerbahçe’nin A takımında oynayabilmeleri için. Bizim genç oyuncularımız için çok güzel bir yan daha var. Onlar gerçekten her zaman beni dinliyorlar ve antrenmanlarda son derece de iyi çalışıyorlar. Fenerbahçe’nin genç oyuncuları için gelecek son derece parlak gözüküyor."

Haberin Devamı
YORUM YAZ