MENÜ

Bitirdi İtalyan!

Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli, Arsenal maçında hata üzerine hata yaptı.

Bitirdi İtalyan!

1- Cesare Prandelli, Arsenal maçında şok bir karar aldı. Kaptan Selçuk İnan'ı maç kadrosundan çıkardı. İtalyan hoca öğrencisine bu kararın nedenini, "Çok yorgunsun" diyerek açıkladı.

2- Melo son adam

Felipe Melo'yu stoper hatta libero olarak oynattı. Sivasspor maçında Sambacı bu bölgede oynayamayacağını gösterse de Prandelli inadından vazgeçmedi. Arsenal'in attığı iki golde de Melo'nun hatası vardı.

3- Ön libero Sneijder

Sneijder Sivas maçında olduğu gibi yine ön libero oynadı. Belki Galatasaray adına sahanın en iyisiydi ancak etkinliği azaldı. İkinci yarıda asıl bölgesine geçince kalitesini konuşturdu.

4- Kanatlar bomboş

Dünyada kanatları en etkili kullanan takımların başında Arsenal geliyor. Buna rağmen Prandelli, böyle bir rakip karşısında üçlü savunma kullanıp, kanatlarda birer oyuncuyu görevlendirdi. İngiliz ekibi çizgiden atak üstüne atak yaptı.

5- Veysel ısrarı

Son haftaların formsuz ismi olan ve peş peşe hatalar yapan Veysel Sarı'yı oynatma konusundaki ısrarını sürdürdü. Sanchez ve Gibbs, Veysel karşısında pozisyon üretmekte zorlanmadı.

6- Pandev sürprizi

Sivasspor karşısında hazır olmadığı için tribünde oturan Pandev, dün ilk 11'deydi. "Fiziki açıdan iyi durumda değilim" diyen Pandev'in böylesi önemli bir deplasmanda görev yapması şaşkınlık yarattı.

7- Kurtarıcı Hamit!

İki sezondur doğru düzgün maç oynamayan Hamit Altıntop, en kritik anda adeta kurtarıcı olarak sahaya sürüldü. Tecrübeli yıldız, hızlı Arsenal oyuncuları karşısında savunmada sıkıntı yaşadı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ